Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltakozik akár egy nő is, ha azt mondják minden nő kurv@? (Természetesen a kérdést olvasok anya kivétel! )
Pedig ahhoz hogy egy férfi megszerezzen egy nőt szexuálisan elengedhetetlenebb feltétel a pénz vagy a pénz ígérete mint a hímvessző megléte. Állítólag még Don Juan-nak is ("ő" ezt írta emlékirataiban) ajándék nélkül azaz pénz nélkül még neki sem sikerült senkit megszerezni szexre. Én sokáig azt hittem jobb vagyok mint Don Juan mert pénz nélkül is akartak velem szexelni nők, csak azt nem vettem számításba hogy jövőbeli pénz ígérete bennem volt, mert közel sem voltam csóró. De mit ad isten, mióta nincs vagyonom ugyan azok a lányok már nem érdeklődnek irántam.
Miért tiltakozik akár egy nő is, ha azt mondják minden nő kurv@? Hisz mind pénzért vagy pénzért és másért egyben szexel csak pasival (a full leszbik sem kivételek, mert azok meg nővel csak anyagi érdekkel)?
Kivétel a biszexek saját nemükkel. (Ennek viszont alapos lelki oka van.)
10:01, pontosan!:)
De ha már olyan sötét vagy, kedves 62%-os, hogy nem esett le neked, legalább a zárójeles részt el kellett volna olvasnod. Mellesleg én is mondhatnám, hogy milyen érdekes, hogy mindig csak ezzel a pénzes szöveggel tudtok jönni. Nem veszed észre, hogy olyasvalami ellen lázadsz, amit te is művelsz? Ennyire sügér nem lehetsz, ember!
Amúgy engem is taszít Patiszon Róbert, Jákob buzerátorral és a vámpírnaplók sztárocskáival egyetemben.
Hát igen...de neked nem adok kedvezményt. :DDD
jhaaj de sajnálom én az ilyen embereket
Te is csak egy hülye buzerátor vagy:D
Én nem a pénze miatt vagyok együtt a párommal négy éve - pláne, hogy nincs is neki valami sok, legalábbis a minimálbérnél jóval kevesebb.
Tudod, létezik olyan, hogy szerelem, csak ritka. Emiatt nem kell egyből mindenkit lek*rváznod, te hímringyó:)
Most mit győzköditek? Higgye csak, hogy így van!
Igen, kedves kérdező, mind k...rvák vagyunk. Én is azért választottam mindig nálam szegényebbet a gazdagabb helyett, a biztos megélhetés helyett a bizonytalant, mert hát csak a pénzre hajtottam. :D
Na, most jobb? Most már menjél szépen játszani! :)
Nem vagyok idős, 18 vagyok. A párom 3 évvel idősebb. 2 hónapja vagyunk együtt. Kb minden másnap találkozunk. 1 kezemen megszámolhatom, hányszor vitt el valahova, ahol fizetni kellett- és amikor én szerettem volna kifizetni a saját italomat, egy csúnya pillantás lett a jutalmam, és a pénztárnál kijelentette, hogy de igenis, egybe lesz. Néha kapok tőle ajándékokat, valóban, csokit, főképp. Nagyon kedves gesztus, de igazából, nem lényeg. Én is szoktam venni neki csokit néha. Ellenkezik ilyenkor, hogy de miért. Aztán végül elfogadja. Mert én rábeszélem.
Nem tagadom, egy utolsó csövesnek, aki a parkban, a padon alszik, kevesebb esélye lenne nálam, mint egy dúsgazdag pasinak, aki gyémántberakásos kocsival jár, de őszintén szólva, nem ez alapján választom ki, kivel mit művelek. Jártam olyan pasival is, aki kifejezetten a kapcsolatunk első napjaiban megkért, ne legyek nagyigényű, mert a családjának komolyabb anyagi gondjai vannak. Mellesleg, a mostani párommal is inkább sétálgatunk, vagy elmegyünk hozzá, vagy csak szépen kiülünk az erdőbe egy padra. Nem az a lényeg, mennyit költ rám, ha egyáltalán, hanem az, hogy ténylegesen törődjön velem. Hosszú távon az nyer, aki ÉREZTETI velem, hogy szeret, de nem vesz 24 karátos aranyláncot, meg hasonlókat, azzal szemben, aki ellátna mindenféle jóval, de tudom róla, hogy csak trófeaként vagyok neki, és igazából nem szeretetének meg törődésének jele az ajándékozás, hanem sokkal inkább azért vesz nekem mindenfélét, hogy villogjon mások előtt a gazdagságával, meg hogy a nőjének milyen jó dolgai vannak.
Undorító, hogy így általánosítasz. De ne is lepődj meg azon, hogy csak ilyenekkel találkoztál. Aki k*ként néz minden nőre, az csak k*kat kaphat. Mert csak azok törődnek bele ebbe, akik tényleg azok. Mondhatod, hogy fiatal vagyok, kis tapasztalatlan csitri, éretlen személyiséggel, de szerintem én érettebben gondolkodom, mint te, a nagy élettapasztalatoddal.
tszn
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:57
ez azért szép volt, gratula :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!