Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulla fehér a bőröm. Kinek jön ez be?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.2009. ápr. 12. 13:26
11/26 anonim válasza:
senkinek menj el szoliba!!ne vidd túlzásba mert le égsz!de a hulla fehér nem divat!hypo reklám!
12/26 Thurston válasza:
Húha. Hallod ezt? Nem divatos a bőrszíned... :O
(Ekkora fasságot sem hallottam még.)
13/26 anonim válasza:
énis hulla fehér vagyok :S szeplös + sok anyajegyem van :S amugy ez nem feltétlenül hátrány. sok fehér hiresség is van :P szoval ennyit erröl :) tartsunk össze XDDDD
14/26 anonim válasza:
Szia,
én is Hófehérke vagyok (lány). :) A párom nagyon szereti (ő is elég fehér), én is. A napra nem is nagyon mehetek: nagyon érzékeny a bőröm, és hiába kenem, úgyis leégek, úgyhogy többet nem kísérletezem. Szolárium kizárva, önbarnítót nem kenek magamra. Egyébként sokan irigylik. :)
Persze van néhány szeplő is az arcomon, de ez ezzel jár. Akinek ez alapvető kritérium, arra te ne nézz rá. :)
15/26 anonim válasza:
én lány vagyok,azt mondják "porcelán"bőröm van,a barátomnak tetszik :) szerintem nem gáz a fehér bőr. :) én meg még szeptemberben is fehérebb vagyok az osztálytársaimnál,mert a nyarat angliában töltöm,ott meg ugye nem nagyon süt a nap. Szerintem emiatt ne parázz,egyáltalán nem gáz. :D
16/26 anonim válasza:
Nekem is fehér a bőröm, de én direkt nem napozok. Nem akarok úgy kinézni mint egy bevándorló.
17/26 anonim válasza:
Kend be magad jó vastagon 20-30-as krémmel, és így napozz vagy egy hetet (naponta fél-egy órát, vagy reggel, kora este többet). Ha nem vagy albínó, akkor kapsz egy kis színt, ami már elég lesz.
18/26 anonim válasza:
Kedves utolsó hozzászóló, nekem is ezt javasolták, és az első 10 percben (reggel kilenckor) hólyagosra égtem, 70-es faktorszámú krém mellett. Pedig nem vagyok albínó. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne válna be a tanácsod, de vannak olyan érzékeny bőrűek, akik még ezt sem vállalhatják be...
19/26 anonim válasza:
nekem is feher borom van de nem erdekel a mas velemeny hogyha nem tetszik valakinek...majd nyaron napozok egy kicsit hogy barnuljak le de az is csak 2hetig tart a szep baranasagom aztan megint feher borru vagyok:))
20/26 anonim válasza:
jah es a paromnak bejon az hogy en feher boru vagyok legalabb kulombozok a tobbi lanytol;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!