Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha sok répát eszek télleg...

Ha sok répát eszek télleg barnább lesz a bőrőm tőle? Vagy legalább kicsit sötétebb böröm lesz? (nagyon fehér vagyok és a hajam meg fekete így ugy nézek ki mint 1 élő hulla. )

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

a répa sárgít nem barnít egyébként meg pl nekem nagyon tetszenek azok a lányok akik "hulla"fehérek és közben meg fekete hajuk van:D

már ha lány vagyXD

2008. dec. 5. 22:43
 2/8 A kérdező kommentje:
az vagyok csak a probléma hogy melette még pattanásos a böröm... és ugy nézek ki mint egy élő hulla pattanásokkal... ls nem 1-2 pattanást képzelj el hanem többet...
2008. dec. 5. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Én is fekete hajú vagyok, és hófehér bőrű..,csak pattanások nélkül..szerintem ne zavarjon, inkább örülj neki, hogy a rasszista k*csögök nem négereznek le,meg ilyesmi(tudom, messze áll a kettő, csak szerintem jobb,ha fehér vagy, minthogy fekete, ha arról van szó, hogy a legtöbb kis 13-14 éves kisfiú milyen..mert pl egy osztálytársam félig spanyol, és nagyon b*szogatják,hogy néger, meg ilyenek.......
2008. dec. 5. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Hófehérke is fehérbőrű volt fekete hajjal, és a varázstükör szerint ő volt a legszebb a vidéken.
2008. dec. 5. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
A sárgarépa evés tényleg barnítja a bőrt, ha szoláriumban eszed, vagy nyáron erős napsütésben.
2008. dec. 6. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

A sargarepatol nem lesz barnabb a borod, es kulonben is kepzeld el, mennyit kellene enned belole!

Sargabb lesz tole a borod. En egyszer egy kisfiut lattam, csak es kizarolag KUBU-t ivott. Annyira feltunoen sargas volt a bore, hogy megkerdeztem az anyukajat, hogy olyan erdekes a kisgyerek bore, miert? Es o mondta, hogy csak KUBU-t iszik. Ezt az italt ismered te is biztosan, sargarepale igazabol.

De miert nem mesz el kozmetikushoz kitisztittatni az arcodat, es utana pedig nehe-neha szolariumba, hogy ne legyel ennyire feher, ha mar zavar.

2008. dec. 6. 02:53
 7/8 anonim ***** válasza:

A sárgarépától sárga leszel nem barna! És mehetsz orvoshoz... (úristen én is mindig Kubut iszok, bár ez a veszély engem nem fenyeget h besárgulok tőle mert drágább annál :DD)

Ha lebarnultál és utána eszed a répát akkor kicsit segít a béta-karotin miatt, hogy tovább megőrizd a barnaságod.

Emellett a látásra van jótékony hatással.

Nekem is tetszenek a fekete hajú, fehér bőrű lányok/fiúk olyan szexik :) A pattikra kenj alapozót, korrektort ( van külön pattanásos bőrre púder is pl. clean and clear 4 funckiós púder almazöld színű dobozban van) És sminkelésnél a szádra rózsás árnyalatokat válassz. pl labello velvet rosé ajakápoló. Szemedet valami szép színnel hangsúlyozd és máris nem leszel hullaszerű ;D kis hullám a hajadba és máris nőiesebb, nem annyira unalmas. Ha egyenesen szereted akkor ne középen válaszd el.

Remélem segítettem :)

C.

2008. dec. 7. 04:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kenj a pattanásokra alapozót mert csak rosszabb lesz. Elfedi a problémát és nem emgszünteti. Menj el egy kozmetikushoz, kérd meg milyen pattanás elleni cuccot ajánl a bőrtípusodra. Egyébként ha a répát mértékkel eszed nem sárgít, viszont tapasztalataim szerint dob a szoli és a napozás hatásán. Jah, szolival óvatosan, ne égjenek meg a pattanások mert nagyon csúnya hegek maradhatnak. 1 közepes répa reggel, délután meg irány az állószoli 6 percre, sztem be fog válni.
2008. dec. 8. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!