Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulla fehér a bőröm. Kinek jön ez be?
En is hulla feher vagyok,raadasul kisse szeplos is,es ez a feher boromon jol latszik...Mondjuk en lany vagyok,de nem szamit...Szerintem nem ciki ha feher a borod,es valahogy nekem pl jobban bejonnek a feher boru pasik.
A napozassal viszont tenyleg jobb vigyazni,mert a tul feher boruek konnyen leegnek es az nagyon fajdalmas tud lenni.En pl hiaba kenem akarmilyen napkremmel magam,igyis-ugyis leegek...Nameg hamlik a borom...-_-
Kinek hianyzik ez?Inkabb maradok szep feher....En is is tetszek magamnak!:D
Én nem vagyok egy túlzottam fehér bőrrel megáldva, de ettől még én is nagyon könnyen leégek a napon és hámlik is a bőröm utána. Balatoni nap után simán szokott ilyen lenni. Volt egyszer Roncsderbi volt Marcaliban, én meg be voltam kenve nap ellen, cuppogott rajtam a cucc, tűzőnapon poló nélkül álltam, olyan napégésem lett, hogy hólyagos. :S Szóval napozás csak mértékkel, mert én nem tudom mi van a mostani napozással, de nem olyan mint régen, hogy kint van az ember és semmi baja, hanem mindjárt megég a bőre. :S
Olyan napi fél-1óra napon, de jobb ha mondjuk csak sétálsz és akkor néha napon vagy néha árnyékban, így talán nem égsz le, de emellett a nap is megfog kicsit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!