Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne szeressem? L/15
Apakomplexus...
Egyetértek az előttem szólóval, szeresd, de kerülj tőle a lehető legmesszebbre. Még a végén kihasználja a helyzetet...
Szia!
Az igaz szerelemben nem a kor számít. Szeresd nyugodtan.
Előttem szóló : Te totálisan hülye vagy? Milyen ember aki elfogadja egy kis tini lány meg 1 felnőtt érett férfi kapcsolatát? Ha már ilyen buddhista vagy hogy nem baj semmi, annyi gusztusod legyen már hogy kis gyermeket akinek tapasztalatokat kell szereznie meg kiélnie magát, nem egy 20assal idősebb pasival kell hogy tegye!
A kérdezőnek: Felejtsd el a hapsit, lesz majd a te korodon belül olyan srác akit imádni fogsz hidd el!
Előttem szólo: Ne nézd le a buddhistákat. Egyébként igen, egyetértek veled.
Szeresd, de ne találkozz vele. Gondolom nehéz gyerekkorod volt... Semmikép ne mondd el neki. Próbáld meg elfolytani, várj, pihenj, élj a hobbidnak. Mindjárt itt a suli, tanulj jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!