Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele maradnátok? Bonyolult helyzet.
szóval van két lánya,az exétől kb. 3 éve vált el.
nem működött jól a házasságuk,most sem szeretik egymást,viszont a gyerkek miatt összebútoroznak újra.
mi másfél éve vagyunk együtt és volt most köztünk emiatt,hogy 3-4 hétig nem kerestük egymást,hogy átgondoljuk a dolgokat,aztán találkoztunk,barátokként akartuk folytatni a kapcsolatot,de máshogy alakult,szeretkeztünk és így már megint zavarosak lettek az érzéseink.
még nem költöztek össze,a párom csak a gyerekeiért akar az exével lenni,amúgy nem érdekli.
nem érezném helyesnek,ha a szeretője maradnék de a kettőjük kapcsolata már egyszer véget ért és mint bebizonyosodott nem is működött.viszont köztünk egész eddig semmi probélma nem volt és nagyon szeretem őt.
Nem volt köztetek soha semmi probléma?Neharagudj de ezen jót nevettem.
Olyan nincs,hogy valaki odaköltözzön a volt feleségéhez csak azért,mert ott vannak a gyerekek.Ha téged választana,akkor a gyerekeit akkor láthatná amikor akarja és veled költözne össze nem a volt feleségével.
Jó nagy hazudozó ez a pasas.....
Felejtsd el őt,vannak nála sokkal értelmesebb és normálisabb pasasok is!
nem láthatná a lányokat,az exe külföldön él velük és nem engedi,hogy lássa a lányokat.választás elé állította vagy összecuccolnak vagy felejtse el őket.
tényleg nem volt kötünk semmi probléma,akár milyen hihetetlennek is hangzik.nem voltak vitáink.
így van,menjen csak külföldre.A gyerekek a fontosak.Ne akard már széttúrni a gyerekekkel való kapcsolatát.
Bár ha lett volna némi esze,akkor kimegy külföldre,nem költözik velük össze,csak a közelükbe költözik másik házba és téged is kivisz magával és dolgoztok és minden happy.De ez gondolom eszébe sem jutott! Hülye és sz*rpasi az ilyen.
nem ő megy külföldre.hozzá fognak költözni itt Pesten.
és én sosem túrtam szét a családját,abszolút elfogadtam ha elvitte a gyerekeket nyaralni vagy ha karácsonykor együtt töltöttek pár napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!