Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? (Fiúk válaszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (Fiúk válaszát várnám elsősorban)

Figyelt kérdés

lány vagyok és fiúk véleménye érdekelne... szerintetek melyik a jobb? hogyha egy lány nemiszerve csupasz, van rajta szőr de rövid , vagy rendesen szőrös

úgy döntöttünk a barátommal hogy lefekszünk de nem tudom hogy leborotváljam vagy ne :S szerintetek? 16/L

2011. aug. 10. 00:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én mindig is gusztustalannak tartottam, ha valakinek nagy a fanszőrzete...a csupasz puncit szeretem a legjobban, az a favorit, de mi nem tudhatjuk, hogy a barátodnak mi tetszik...Kérdezd meg tőle ha nagyon zavar, és ha nem szereti a meglepetéseket.:)
2011. aug. 10. 00:56
 12/19 anonim ***** válasza:

A mostani tizenévesek általában a csupaszságot részesítik előnyben, de nagyon szép tud lenni egy szőrös punci is, ha karban van tartva.

Javaslom inkább, hogy izgasd fel rendesen a barátodat. Nincs az az Isten, hogy ne tetszen neki amit majd lát. :D

2011. aug. 10. 01:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Csupasz. :D
2011. aug. 10. 01:16
 14/19 anonim válasza:
Én mindenképpen franciaország metrohálozatát formálnám meg a sunaszőrömből
2011. aug. 10. 01:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán érdekel, hogy milyen, de valamiért a szőröset izgatóbbnak tartom.
2011. aug. 10. 01:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg tőle? Bárki bármit mond, nem tudhatod, neki mi tetszik. Hiába mondja itt 100 ember, hogy nekik a csupasz jön be, ha a barátodnak pont a szőrös... Nekem például totál mindegy, szeretem a barátnőm úgy, ahogy van, akkor is, ha mindenhol szőrös, és akkor is, ha csupasz. A lényeg, hogy neki tessen.

Amúgy elég fura, hogy úgy akarsz vele lefeküdni, hogy még sose látott meztelenül... Nem szoktatok pettingelni? Nem tudom, első lesz e, de még ha nem is vagy már szűz, akkor is fura, hogy semmi petting, egyből szex, ha meg még szűz vagy, akkor pláne előbb meg kéne ismerni egymás testét, minden porcikáját, mielőtt belevágtok. Csak egy jó tanács.

22f

2011. aug. 10. 01:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem a csupasz tetszik, de a pasidnak attól még nem biztos.
2011. aug. 10. 08:31
 18/19 anonim ***** válasza:
gumi nélkül jobb :D
2011. aug. 10. 09:34
 19/19 krisz307 ***** válasza:

Mond a pasidnak hogy ha leborotválja akkor te is megteszed érte!!!!

Amúgy a csupasz pˇna Forever!!!!!!!!!

2011. aug. 10. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!