Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda férfiak miért várják el, hogy a szép nők összejöjjenek velük?
Na most végre találtam egy vonalat amiben egyetértünk.
Ezt elismerem, hogy nagyon befolyásolhatók a nők és a barátnők/lánytestvérek rettentő módon képesek befolyásolni őket. Viszont ez a nőt jellemzi, hogy igencsak butácska, ha mások véleménye miatt nem jön össze valakivel vagy szakít vele. Szerintem a legfontosabb szemszög, hogy "Én", hogy érzem magam vele, hiszen én fekszem mellé én ébredek vele... nem a barátnőknek kell elviselni.
Még annyit, hogy szerintem pont ez a 21. század az első olyan kor ahol hirtelen nagyon nagyot változtak az emberek ilyen téren. Szüleink, Nagyszüleink anno sokkal konzervatívabban csinálták a dolgaikat, nem volt egy lánynak több pasija illetve egy fiú sem tartott több lányt. Modern világ átka, nagyobb a választék, nagyobbak az igények.
Józsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!