Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ronda férfiak miért várják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda férfiak miért várják el, hogy a szép nők összejöjjenek velük?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan kérdés van, hogy a szép nőknek csak a pénz kell, meg hogy csak a kinézet a fontos számukra..Nem értem, ha egy nő megszenved a kinézetéért, miért ne választhatna hozzá hasonló párt, miért kéne egy csunyábbal beérnie? Ha egyszer valaki lusta felemelni a seggét, hogy egy kicsit jobban nézzen ki, miért akar magának egy bombanő barátnőt? És ráadásul az ilyen kérdés kiirók, rendre b*nkó,lebecsmérlő dolgokat irnak a nőkről, tehát még a lelkük sem szép.Mégis mit képzelnek akkor?
2011. aug. 9. 20:20
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Honnan veszed, hgy más pénzéből csinálom? Nem kell milliokat költeni arra, hogy valaki jól nézzen ki.

Pl. -szolárium helyett én napozok.

-Rendszeresen tornázom OTTHON, nem nehéz, bárhol le lehet tölteni INGYEN videokat, sulyzo helyett vizes flakonokat használok.

-Megválogatom miket veszek fel, gyakran kinaiban meg turkáloban vásárolok.

-Gyakran nézegetek sminkelős / frizurakészitős videokat, hogy tudjam, hogyan kell csinálni.Nem tulzok, ha azt mondom 8 éve nem voltam fodrásznál.

Az, meg hogy azt hiszed buta vagyok, az a te csőlátásodnak köszönhető.Abszolut nem vagyok az, csak megelégeltem, hogy itt folyamatosan nőket becsmérlő kérdéseket/válaszokat olvasok, amiket rendre valami nagyokos kocka irogat, aki soha semmit nem tett magáért.Még azzal sincs baj, hogy nem foglalkozik a külsejével,az dühit fel, hogy azért azt elvárja, hogy egy Istennő legyen a barátnője..Lásd előbbi válaszoló.

2011. aug. 10. 11:30
 22/31 A kérdező kommentje:

"Ilyenkor nem lehajtott fejjel elkullogsz, hanem lealázod, vagy pofán b.szod ott helyben."

Te aztán igazi férfi vagy, szüleidnek gratulálok. Csak egy tipp: ugye nincs barátnőd?

2011. aug. 10. 11:31
 23/31 anonim ***** válasza:
17%

„Honnan veszed, hgy más pénzéből csinálom? Nem kell milliokat költeni arra, hogy valaki jól nézzen ki.

Pl. -szolárium helyett én napozok.

-Rendszeresen tornázom OTTHON, nem nehéz, bárhol le lehet tölteni INGYEN videokat, sulyzo helyett vizes flakonokat használok.

-Megválogatom miket veszek fel, gyakran kinaiban meg turkáloban vásárolok.

-Gyakran nézegetek sminkelős / frizurakészitős videokat, hogy tudjam, hogyan kell csinálni.Nem tulzok, ha azt mondom 8 éve nem voltam fodrásznál.”

Gondoltam, hogy az lesz a válasz, hogy de hát én nem, de ez a felsorolás simán beleillene egy mesedélutánba. Gondolom télen is napozol és még a saját hajadat is le tudod vágni. Igazán ügyes lehetsz.

”Az, meg hogy azt hiszed buta vagyok, az a te csőlátásodnak köszönhető.Abszolut nem vagyok az, csak megelégeltem, hogy itt folyamatosan nőket becsmérlő kérdéseket/válaszokat olvasok, amiket rendre valami nagyokos kocka irogat, aki soha semmit nem tett magáért.Még azzal sincs baj, hogy nem foglalkozik a külsejével,az dühit fel, hogy azért azt elvárja, hogy egy Istennő legyen a barátnője..Lásd előbbi válaszoló.”

Nem csak én hiszem ezt, hanem más is, aki nem írta le a véleményét. Szóval megelégelted a nőket becsmérlő hozzászólásokat, erre te ugyanezt teszed a másik irányba és akkor még különben hiszed magad. Az pedig, hogy nem veszed észre az átlagos srácokat, csak a divatlapból szabadult szuper pasikat, az nem a másik hibája. Senki sem várja el, hogy istennő legyen a barátnője. Ha olvasnád a hozzászólásokat, akkor tudhatnád, hogy rengeteg átlagos srác van kétségbeesve a csajok irracionális és pofátlan elvárásai miatt, mert ha ezek közül csak egyik is hiányzik, akkor már eláshatod magad. Úgyhogy nem nekünk kell istennő, hanem nektek kell isten, de ezekeknek tényleg csak egy ilyen természetfeletti lény tudna megfelelni. Én nem csak az ilyen kikent ribancok ilyenek, hanem még az alacsony, dagadt és csúnya lányok is, akik azt hiszik, hogy nekik is álompasi jár. Mintha a nemiségetek automatikusan különbbé tenne titeket.

„Te aztán igazi férfi vagy, szüleidnek gratulálok. Csak egy tipp: ugye nincs barátnőd?”

Engedd meg, hogy én is gratuláljak a szüleidnek, hogy ilyen ostoba, felszínes, érzéketlen, beképzelt ribancot neveltek. Gondolom, azt hiszed, hogy a külsőddel mindent elérhetsz és amikor így sem kellesz senkinek, akkor jössz ide és másokat kezdesz el basztatni, hogy te jobban érezd magad. Hadd tippeljek én is: ugye nincs barátod? Mert ha lenne, akkor nyilván nem tettél volna fel ilyen kérdést, hanem vele lennél. Na jó max a 68239476. lehetek terhes kérdést tetted volna fel. Úgyhogy mielőtt kategorizálsz, vagy egyenesen elítélsz másokat, amiért nem felelnek meg az ízléseidnek, gondolkozz el egy kicsit saját magadon, mert te sem vagy tökéletes, hiába hiszed magad annak.

2011. aug. 11. 07:55
 24/31 anonim válasza:

Sziasztok!

Olvastam itt rengeteg olyan választ amit egy kicsit furcsának találtam.

Volt olyan aki azt írta, hogy "Mert se az arcomon, se a "magasságomon" nem tudok változtatni." , ezzel sem tudok egyetérteni, talán részben..., ha vannak olyan dolgok rajtunk amik nem az erősségeink akkor meg kell próbálni olyan dolgokkal előhívni az "erősebb" oldalunk, mint testedzés, fitness, sport egyéb tevékenységek. Sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a testünkben, ha sportosabb, egészségesebb fazonban mutatkozunk az emberek előtt, a kisugárzásunk is lényegesen javulni fog.

Mivel javult a testfelépítésed magabiztosabb is leszel sokkal, határozottabb, jobb lesz a kiállásod... Itt nem a kigyúrt body builderekre kell gondolni, egy hétköznapi sima sportos fazon teljesen megtudja változtatni az embert. Szerintem az ember arca is lényegesen jobban fest egy ilyen testen. Szóval a lényeg, ha már úgy gondoljuk, hogy nem tudunk érvényesülni a csajozásban és nagyon kellene akkor változtassunk, mert lehet csak tudni kell, hogy hol kell változni!

A magasságot aláírom, azon nem tudsz változtatni. De állítom, hogy nem az a legfontosabb egy nőnek, hogy magas legyél vagy alacsony.

Tapasztalatból beszélek, évek óta edzőterembe járok, elhízott, pufi gyerek voltam. Ráadásul soha nem voltam jóképű...mindig csak helyes. :)) Viszont amióta ez a hobbim, hogy odafigyelek a testemre sokkal határozottabb vagyok, jobb lett a kisugárzás és ennek köszönhetően nem nagyon szoktak visszautasítani. Sőt elmondhatom, hogy életemben találkoztam már a szerelemmel is. :)

A lényeg, hogy egy férfi soha nem hagyhatja el magát... aki megteszi az nem férfi. ;)

2013. jan. 22. 01:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is tapasztalatból beszélek, és minden nőnek az a legeslegfontosabb, h minél magasabb legyél. Utána jön az arc, amin megint csak nem lehet változtatni. Ha ezekkel nem állsz jól, lehet akármilyen sportos v kigyúrt tested, nem fogsz kelleni nekik. Kisugárzás nem létezik, az önbizalom pedig addig kell, h merj kezdeményezni.
2013. jan. 22. 07:58
 26/31 anonim válasza:

23-as vagyok.

Nem értek egyet azzal, hogy nincs kisugárzás.:) Szerintem, ha az ember jobb kedvű, mosolyog, minden rendben van az életében akkor már jobban néz ki.

A negatív gondolkodás az egész életünket negatívan befolyásolja...mellesleg szerintem a szépség teljesen emberfüggő, minden embernek más tetszik és mások az igényei. Előfordulhat, hogy pont az ember "hibáiba" szeret bele valaki, hiszen van az a zene szöveg is, hogy "az én szerelmem a hibáival számomra hibátlan", volt már az életben, hogy az emberek körében gyönyörűnek tartott lánynak bejöttem és a kevésbé csinosnak nem. Más ember más igények...de nem hiszem el, hogy valaki az arca illetve a magassága miatt nem tud ismerkedni. Ez vicc.

2013. jan. 22. 13:54
 27/31 anonim válasza:
Vagyis 24-es voltam elnézést csak elnéztem a számozást.
2013. jan. 22. 14:01
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha alacsony és ronda lennél, te is megtapasztalnád, h ilyen adottságokkal az embernek esélye sincs arra, h egy lány valaha szeresse. Függetlenül belsőtől, "kisugárzástól", önbizalomtól, mindentől.
2013. jan. 22. 14:09
 29/31 anonim válasza:

26-os innentől kezdve Józsi!:D

Szóval Én nem tudom megérteni, hogy miért kell ennyire lealacsonyítanod magad. Azt hiszed, hogy minden nő szép és királylány... Férfiak és nők között is vannak kevésbé szépek... Mindenkinek meg van a párja.

Bár nem tudom, hogy hány éves vagy és azt sem, hogy konkrétan mi a bajod magaddal, de úgy gondolom, ha pozitívabban állnál a dolgokhoz sokkal jobban tudnál érvényesülni, mint ezzel a negatív hozzáállással.

Folyton azokat a dolgokat emeled ki, amik szerinted a hibáid. Fektess nagyobb hangsúlyt a pozitív oldaladra...láttam én már olyant, hogy valaki a tulajdonságával varázsolt el egy másik embert. Lehet, hogy először a társaságban nem te leszel az akit észrevesznek, de hidd el, ha ott érvényesülni tudsz és felkelted az érdeklődését a hozzáállásoddal akkor egyből szebb leszel számára. A külső az egy nagyon fontos dolog, viszont, ha nem tudsz megszólalni nem tudsz beszélgetni vele a mindennapokban akkor mit ér, hogy Brad Pitt vagy? Ülsz mellette, mint egy rakás sz*r és csorgatod a nyálad... Biztos imponál vagy amikor elmentek a barátnőihez és azt látják, hogy igen-igen... jóképű, de 60 as IQ-ja van... Pozitívan, mindig pozitívan! :)

A másik, hogy nem kell görcsösen keresni azt a személyt aki a társad lesz, lesz olyan pillanat amikor jönni fog és nem is számítasz rá...

Józsi :)

2013. jan. 22. 16:16
 30/31 anonim ***** válasza:

"Azt hiszed, hogy minden nő szép és királylány... Férfiak és nők között is vannak kevésbé szépek..."

Természetesen a nők között is vannak kevésbé szépek, de nekik se kell csúnya férfi.

"Mindenkinek meg van a párja."

A ronda és alacsony férfiaknak nincs.

"Fektess nagyobb hangsúlyt a pozitív oldaladra..."

A pozitív oldalam nem a külsőmben nyilvánul meg, ennélfogva nem is érdekli a nőket.

"A külső az egy nagyon fontos dolog, viszont, ha nem tudsz megszólalni nem tudsz beszélgetni vele a mindennapokban akkor mit ér, hogy Brad Pitt vagy?"

Szintén nem érdekli a nőket. Ha jól néz ki a pasi, akkor nem zavarja őket, ha 2 értelmes mondatot nem tud kinyögni. Ezerszer inkább választanak egy ilyet, mint egy okos, kedves, humoros, szórakoztató, ámde ronda férfit.

"Biztos imponál vagy amikor elmentek a barátnőihez és azt látják, hogy igen-igen... jóképű, de 60 as IQ-ja van..."

A barátnőket is csak az érdekli, h jóképű. Többek között pont miattuk nem jön össze egy nő se csúnya pasival.

"A másik, hogy nem kell görcsösen keresni azt a személyt aki a társad lesz, lesz olyan pillanat amikor jönni fog és nem is számítasz rá..."

27 éve várom és nem jön. Ezután se fog, hacsak nem változik meg gyökeresen a nők gondolkodása.

2013. jan. 22. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!