Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda férfiak miért várják el, hogy a szép nők összejöjjenek velük?
"Egyrészt ezekkel van a legnagyobb gond, másrészt a többin hiába változtatnék, mert annyira felszínesek vagytok, h így már szóba se álltok az emberrel. Bele kell törődnöm, h magányos maradok életem végéig."
Sajnos igazad van! Én is ezt tapasztalom, szintén átlagos fiúként, és szerintem a ronda nőknek sokkal több esélyük van pasiknál, mint csúnyább pasiknak a nőknél...
"Ilyen puhány, hisztis, önsajnáltató "férfival" akkor se jönnék össze, ha félisten lenne"
Hiszed te :P Különben is, ha félisten lennék, minden lánynak kellenék, szal nem mondanám ezt, v nem is tudnám az igazságot, h csak a külső számít nektek.
„a szép nőknek csak a pénz kell, meg hogy csak a kinézet a fontos számukra.”
Nem csak a szépeknek, hanem az átlagosaknak és a csúnyáknak is.
„Nem értem, ha egy nő megszenved a kinézetéért, miért ne választhatna hozzá hasonló párt, miért kéne egy csunyábbal beérnie?”
Akkor te most kijelented, hogy neked csak a külső fontos, mert ha egy átlagos faszi próbálkozik nálad, esélye sem lehet, mert nem foglalkozik magával eleget? Ki kényszerít, hogy szoláriumba, fodrászhoz, kozmetikushoz stb járj? Aztán persze ezt is nekünk kell fizetni igaz.
„Ha egyszer valaki lusta felemelni a seggét, hogy egy kicsit jobban nézzen ki, miért akar magának egy bombanő barátnőt?”
Mert neked abból áll az életed, hogy a testedre költesz egy vagyont, attól másnak még vannak normálisabb céljai.
’”És ráadásul az ilyen kérdés kiirók, rendre b*nkó,lebecsmérlő dolgokat irnak a nőkről, tehát még a lelkük sem szép.Mégis mit képzelnek akkor?”
Mert a hozzád hasonló felszínes ribancok arról híresek, hogy tisztelettudóan és értelmesen válaszolnak.
Hülye ostoba, beképzelt kis k.rva vagy, aki azt hiszi, hogy a külsejével mindent elérhet és, hogy emiatt körülötte forog a világ. Persze nagyon könnyű „szenvedni” a szépségért, ha nem te fedezet a költségeket. A szűklátókörű, nulla IQ-val rendelkező plázaribancok tökéletes példája vagy. Csak azt veszed emberszámba, akin több kiló mesterséges izom van, aki több tízezres cuccokat hord és drága kocsija van. Azt hiszed, hogy ezek értékek és fontosak. Aztán majd, ha idősebb leszel és a szépséged elkezd halványodni, akkor már b.szhatod, mert normális férfinek nem fogsz kelleni. De nem baj, az ilyen idióták mindig találnak maguk mellé egy agresszív, kopasz állatot, aki unalmába kitépi az álkapcsukat, ha rossznapja van, vagy egy 70 éves milliomost, akit mindennap leszopnak a pénzéért.
Menjél inkább a plázába és költs vagyonokat újabb felesleges szarokra, ezzel legalább jót teszel a gazdaságnak.
"Egyrészt ezekkel van a legnagyobb gond, másrészt a többin hiába változtatnék, mert annyira felszínesek vagytok, h így már szóba se álltok az emberrel. Bele kell törődnöm, h magányos maradok életem végéig."
B..meg, ne legyetek már ilyen beletörődő puhap.csű buzeránsok. Hagyjátok, hogy egy ilyen kis plázaribanc lealázzon benneteket és még igazat is adtok neki? Nem az a baj, hogy alacsonyak, vagy csúnyák vagytok, hanem, hogy emiatt fogyatékosnak érzitek magatokat és nem álltok ki magatokért. Nem jön össze a dolog egy csajjal, aki kinevetett és megszégyenített? Ilyenkor nem lehajtott fejjel elkullogsz, hanem lealázod, vagy pofán b.szod ott helyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!