Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki a tömegből kérdése:
Van ezzel rajtam kívül valaki?
Figyelt kérdés
Tehát, a helyzetem a következő: A korom beliek gyakran járnak szórakozni hétvégenként. Vissza is hallom hoik történnek egy ilyen koncert, buli..... folyamán. Engem ezek a dolgok soha nem vonzottak, nem érzem szükségletemnek hogy elmennyek szórakozni. Ne ércsétek félre nem vagyok az a puhap*cs fajta, nem is nézek ki olyannak, edzőterembe járok meg motorozom is, meg metal zenét halgatok. Viszont 17 éves léttemre még nem volt egy barátnőm sem. Valószínűleg jobban kellene próbálkoznom, szóval menjek el valahová, vagy mi a teendő?2011. aug. 9. 17:59
11/24 A kérdező kommentje:
18:10
Nem Szabolcs vagyok.
2011. aug. 9. 18:12
12/24 anonim válasza:
Pedig el kell járni!! Ismerkedni az edzőteremben is lehet,meg vásárlás közben is.
DE kérlek,ne dicsekedj ezzel az ötössel!!! Aki ebben a pár mondatban 8 ekkora súlyos hibát vét???.....Hát, tudod??? Szégyen,hogy idejutott az oktatás....
13/24 A kérdező kommentje:
Nem is dicsekvésként mondom, csak gondoltam megemlítem hogy ne nézzetek idiótának. :)
2011. aug. 9. 18:15
14/24 anonim válasza:
Ilyen fiúról álmodok, de sehol nem találok.
16/L
15/24 anonim válasza:
báááázz 15 vagyok de voltam már csajal A:SD::D ezt benézted rockerkám
16/24 anonim válasza:
Semmi gond nincs azzal hogy metált hallgatsz. A lányok nagy részének nem jönnek be a mostanság divatos, lányosan öltözködő fiúk.
17/24 anonim válasza:
Jobban kéne kinézned. A lányoknak csak az számít.
18/24 mimano válasza:
"báááázz 15 vagyok de voltam már csajal A:SD::D ezt benézted rockerkám"
Jó sötét is vagy.
19/24 A kérdező kommentje:
18:18
Jah benéztem, így a társadalom szemete vagyok ugye, ha nem dukok meg valakit, akkor nem ér az életem semmit ugye?
2011. aug. 9. 19:28
20/24 A kérdező kommentje:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:18
Ha gondolod írhatsz, de több mint valszínű hogy nagyon messze lakok tőled és soha nem tudnánk találkozni. :(
2011. aug. 9. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!