Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Érdemes lenne ezzel pszihologushoz fordulnom? Segítene rajtam?
Tényleg menj el.
Fog tudni segíteni és még csak most tanulok pszichológusnak a suliban aha tudnék én is szívesen segítenék de nincs tapasztalatom és jobb ha egy olyanhoz mész aki már tapasztalt:)
bár nem olcsó manapság:S
De sok sikert ^^
Szerintem is menj el, nagyon sokat segíthet! És ha megint nőgyógyászhoz kellene menned, keress olyat akiben megbízhatsz (édesanyád, barátnőid biztos járnak dokihoz, biztos tudnak ajánlani).
Sok sikert kívánok!
L/21
20:57-es vagyok. Nem minden nőgyógyász ilyen ám. Akihez én járok, az mindig figyel, hogy ne okozzon fájdalmat. Az meg, hogy mászkáltak ki-be az emberek, amíg az orvos Téged vizsgált, felháborító! Normálisan egy vizsgálatnak egész másképp kellene zajlania. Ez most ugyan másodlagos probléma, de a későbbiekben fontos lenne, hogy találj majd egy rendes orvost, hiszen ha más okból nem is, szűrővizsgálatokra mindenképpen el kellene járni. Vagy mi lesz, ha egyszer kisbabát akarsz majd? Akkor is szükség lesz vizsgálatokra.
Még egyszer sok sikert!
A pszihiáter semmit nem csinál csak meghallgat.
És szerintem nagyon túlreagálod és már eleve hogy túlparázod a dolgot hogy gumi mellé még fogamzásgátló. Hát szóval szerintem valami más gond lehet a háttérben aminek ehez semmi köze. Talán nem megy a suli vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!