Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttátok már a death note-t?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttátok már a death note-t? Tetszik?

Figyelt kérdés

akit nemerdekelnek ilyen dolgok ha lehet ne szoljon be:)

azt szeretnem kerdezni,h aki ilyen fan,vagy valami,annak nincs e keresztszemes varrásra mintája EL-ről... (Ryuzaki)

gondolom nem sok jelentkező lesz,de gondoltam egy probat meger,köszi

2011. aug. 9. 14:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:38

Én 19 vagyok.:D

A mesét is nézd meg, az talán még jobb, mint a film.

2011. aug. 9. 14:53
 12/23 anonim válasza:
Szerintem a film annyira nem lett rossz, mint a Dragon Ball :) Én csak azt nem értem, hogy bármi is legyen a " keresztszemes varrásra minta" mit keres a szerelem rovatban?
2011. aug. 9. 14:55
 13/23 A kérdező kommentje:

hat bocs,tenyleg rossz kat.,de gondoltam itt több valaszt kapok:)

es gondolom ,ha ilyen barkacsolasos kategoriaba teszem...nemhiszem,h oda jarnak akik nezik a death note-t:D

de talan ott is megprobalom

amugy 16l

2011. aug. 9. 15:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugodhatsz, mert már csinálják az amcsik is a death note filmes változatát, amit nagy hibának tartok. Nem elég h elcseszték az egyik kedvenc animém hírnevét, mert nekik az feltétlenül meg kellett filmesíteni, hanem most már a Death Note-ot is be akarják mocskolni. Véleményem szerint a japán Death Note film nem sikerült rosszra, legalábbis meg volt a maga hangulata...

Viszont Hollywood csillaga leáldozni látszik, mert már ötletük sincs nagyon, és ezek a mai filmek már nagy szarok, amiket ma forgatnak, tisztelet a kivételnek, mert azért hál' istennek az is van, de a legtöbb hulladék.

2011. aug. 9. 15:01
 15/23 A kérdező kommentje:

en is lattam kepeket,h az ameriaiak is meg akarjak filmesiteni... de ha az a kep nem volt hamis,akk szörnyü lesz...

nekem is tetszett a japan film. igaz meg az animet nem lattam

2011. aug. 9. 15:07
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

akkor valahol egy cipőben járunk kérdező :D

most adta le az animax a filmet, amit megnéztem(igaz h régen néztem a death note-ot amikor adták, de már nem sokra emlékszem), ezért elkezdtem leszedni az animét, végignézem az elejétől :D

2011. aug. 9. 15:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

várj míg megnézed az animét dobsz 1 hátast.Annyira király.

Nagyon eltalálták a japánok,de szerintem jobb ha +maradnak az anime készítésénél,de már készül az Akira is japánosan-élőszereplősen.kiv vok rá.és igen manapság már nincsenek normális filmek.

Ki ürült a filmek világa ma már képregényeket,meg ilyen hülyeségeket dolgoznak fel,át....

válasz:sajna nem tudok segíteni,de most már tudom h mit jelent az hogy keresztszemes varrás megérte felkelni.

2011. aug. 9. 15:16
 18/23 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 9. 15:18
 19/23 A kérdező kommentje:

és az anime ugyanolyan ,mint a film?

ugy ertem,h van e valami mas benne? pl. hogy ryuzaki és misa misa között van-e valami..

meg lenne meg egy kerdesem: ryuzaki akar a filmben akar az animeban csak eljatssza,h tetszik neki misa,h megszerezze a mobiljat,vagy tenyleg ?

hülye kerdesek,tudom:D

2011. aug. 11. 14:18
 20/23 anonim ***** válasza:

sok különbség van az anime és a film között.

Az anime sokkal részletesebben és kifinomultabban vázolja fel a történetet igazi krimi erről is vált híresé,nem az akciójelenetektől hanem a kifinomult gondolatmenetektől,és stb,stb,stb.

A film nagyon lerövidítette az animét szinte nem is mérhető cselekvés képileg az animéhez rengeteg dolgon átugrottak pl.N-en,Mello.Nagyon "elkicsinyítettek",de azért szép tőlük,hogy ilyen igényesen elkészítettek.

Ryuzaki-val pedig az a helyzet,hogy rajong misaért vagyis a munkásságáért,asszem fotómodell és a képeiért rajong...de misa tudtára adja,hogy ő csak Light-ot szereti. Így hát csak haverok maradnak:D:D:D:D:D

2011. aug. 11. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!