Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy szemetseg ha a parom mailjeibe turkalok? Megszereztem a jelszavat.
Nézd. Ez az internet, ahol mindenki teljesen máshogy viselkedik, mint a valóságban :D Ha férfi-női kettős mércéről akarok bizonyítékot találni, nem a neten fogom keresni. Pláne nem a gyakorikérdéseken :D
Egyszer volt egy rossz tapasztalatod egy rossz férfival. Mert aki megcsalja a párját, az igen is rossz ember, ebben az esetben utólag nézve valóban jogos volt a kutakodásod. De ha a párod nem adott okot a gyanakvásra, akkor fölösleges bizalmatlanság a levelei közt turkálni.
További szép napot, és kívánom, hogy a következő párkapcsolatod sikeres legyen :)
"Undoritó vagy nem undoritó....mi csajok ezt nagyon jól csináljuk. Szerintem a nők 90%-ka csinált már ilyet....Én is... "
Menj a francba. Még büszke is vagy rá? Elvárjátok az őszinteséget, de pofátlanul kutakodtok a másik után? Elég érdekesen értelmezitek az őszinteség fogalmát. Gondolom ha a pasid tenne ilyet, már fel lennél háborodva, hogy nem bízik benned, nem szeret stb.
A kapcsolat alapja a bizalom. Ez az egyik legundorítóbb dolog, amit tehettek. NAgyon ki tudok akadni, ha valaki a cuccaim között kutakodik, mert rengeteg dolog, van, amihez senkinek semmi köze.
IGEN! Tartsd tiszteletben a magánszféráját! Ahogy azt gondolom te is elvárod tőle - neked milyen érzés lenne, hogy valaki átolvassa a magánlevelezésedet?
Nem azért, mert talál bármi titkosat vagy terhelőt, hanem maga a gesztus. Sosem lenne pofám ilyesmit tenni.
Engem nem zavarna ha a barátom is átnézné a mailjeimet..nincs titkolnivalóm.
Vajon mi az a sok minden amit annyira titkolnotok kellene, mik azok a dolgok amikhez egy barátnőnek, élettársnak hosszabb kapcsolatban nincs joga tudni?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!