Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan csaj, akinek az msn jelszavát tudja az anyja és néha fel is lép vele?
A csaj már régebben is mondta, hogy megy majd táborba. El is ment elvileg pár napja. Aznap mikor elment látom msn-en. Ráírok, hogy mikor indul. Erre az anyjaként bemutatkozva írja valaki, hogy a csaj már elment kora reggel a táborba meg hogy mikor jön haza. Nekem kicsit fura volt, hogy az anyja az ő msn-jével és hasonlóan is írkált, mint a csaj, de hát semmi oka lerázni. Aztán megint láttam msn-en késő este. Nem írtam rá persze. Viszont az anyja este msn-ezzen az ő címével, azért ez nagyon érdekes.
Szinte biztos, hogy bejövök neki. Nem látom értelmét ilyen sumákságnak. Viszont ez azért nagyon fura.
Igaz lehet és tényleg az anyja? Vagy ennyire sumák a csaj?
Nem megnyugtatást várok, hanem őszinte válaszokat:)
nemhiszem h tudná a jelszavát mert tudod van olyan h jelszó megjegyzése és akk már csak egy enter és benn is van az msn ben.
de mondjuk ez eléggé átláttszólehet h még vissza is ír. mert gondolhatna arra h mitír a többi msnen fentlévőeknek ha valaki ráír. ha nemis a csaj volt akkor tuti ráfogjönni h az annyja lépett fel mert ezt teis szóváfogod neki tenni ennyire egyszerű. vagy megintátláttszó mertha leakarna rázni akor egyszerűbb megoldása azlenne h letilt nempedig hazudozik h itt meg ott van. szóval mond el neki h valaki írkál az msnjéről ésmajd kiderül minden.
Nem feltétlenül jelentei azt, hogy tudja az msn jelszavát, vagy hogy a leány kamuzik. Például régen a családomnak csak 1 gépe volt és 1 felhasdználói fiók. Az én msn-em automatikusan minden bekapcsoláskor bejelentkezett akárki gépezett... De akkor még kislány voltam, tökmindegy volt, hogy épp kinél lép be az msn, ma már nem tennék ilyet!! :P
Meg azért se hiszem, hogy kamuzik, mert azért az lyen tábor dolgokat könnyen ki lehet deríteni. :D
23:38 as vok
sztem automatikusbejelentkezésre van állítva és gondolom az anyukája nemért hozzá h kilépjen neki.
SZia!
Én egy olyan anya vagyok, aki néha be szokott szólogatni a lánya msnpartnereinek. Persze kizárólag, ha ő is ott van. Szerintem hüyére vagy véve.
Bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!