Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzámennél egy született...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámennél egy született nyomorékhoz?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=T3Q_XE7j9PA&feature=player_de..

itt van lásd a videot!

egy sean stephenson nevű úr teste deformált tetőtöl talpig, egy valodi torzszülött, mégis igent mondott neki egy 10/10es nő, amikor megkérte a kezét! ez az ember alig él, mégis olyan nöket hódit meg, amiket egészséges emberek sosem!EZ HIHETETLEN! a lány neve Mindie Kniss

2011. aug. 7. 23:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagy a farka és törpe, a nő viheti amolyan vibrátoros retikülként is az oldalán. Kis ember nagy bottal jár és lehet, hogy nyalni ia tud! És pénze is van és még értelmes gondolatai esetleg. Akkor miért ne?
2011. aug. 8. 00:16
 12/20 anonim ***** válasza:
A pasi alig rosszabb, mint egy egyszerű törpe, a nő legfeljebb 7 a tízből.
2011. aug. 8. 01:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a csaj a pénzre és a hírnévre hajtott.
2011. aug. 8. 06:24
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
A csaj egyszerű pénzéhes k*rva
2011. aug. 8. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
nem, irtózom a fogyiktól és semmiféle emberi kapcsolatot nem tudok elképzelni egy ilyen én köztem 20L
2011. aug. 8. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:

utolsó! én azért ilyeneket nem mondanék, hogy "irtózom a fogyiktól", mert sajnos soha nem tudhatod, hogy az élet mit tartogat számodra... egy rossz lépés is elég ahhoz, hogy egy életre nyomorékká válj (neadjisten!), és neked sem esne jól ha irtóznának emiatt tőled!

A kérdésre válaszolva: Nem valószinű, hogy beleszeretnék, de sose tudni mit hoz a jövő!

Bár ez a csaj szerintem is a pénze hajt csak...

22/L

2011. aug. 12. 15:02
 17/20 anonim ***** válasza:

12:14 ő is ember, te degenerált liba!

Bírom az ilyen embereket...-.-"

2011. aug. 12. 15:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
az van, hogy ez a pénzre megy ki. utánanéztem kicsit - a csávónak olyan vállalkozása van, hogy férfiaknak ad csajozási tippeket. mi lehetne jobb reklám, mint ő maga, egy bomba csajjal az oldalán? ha egy törp ekkora sikereket ér el - gondolja az egyszeri, ostoba férfi - akkor valszeg tud valamit, és ez a valami nekem is kell, bármit megadok érte. A video színtiszta hype, a lényeg hogy nagyot szóljon. Valszeg a csaj is érdekelt financiálisan. Nagyon úgy néz ki, hogy ez történik, de örülnék, ha tévednék. Mindenki szereti a tündérmeséket.
2011. aug. 12. 17:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mindig rosszra gondolni, ki tudja lehet, hogy a csaj jobban ismeri ezt az embert, és attól, hogy testi fogyatékossággal élő, nem jelenti azt, hogy értelmi fogyatékos is. És a fogyatékossággal élő embereknek is joguk van egy teljes életre, amibe a szerelem, szex is beletartozik. Miért bánt téged az, hogy ők boldogok? Miért vagytok rögtön olyan biztosak abban, hogy csalás az egész és abban, hogy pénzéhes ribanc a csaj. És kérlek válogasd meg szavaidat, amikkel dobálózol. És mi van akkor, ha neked is ilyen gyereked születik? Vagy, ha a partnered, valami baleset útján fogyatékos lesz? Rögtön elmenekülnél tőle, vagy beadnád intézetbe?
2011. aug. 12. 18:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát a csávó tuti milliomos lehet a csaj meg egy orbitális k.urva aki majd éjjelente félre jár majd kefélni ! Az meg hogy a szerelem csodákra képes az csak a mesében igaz ez a való élet !
2011. aug. 12. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!