Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belekezdjek úgy egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekezdjek úgy egy kapcsolatba, hogy tudom, hozzánk soha nem jöhetnénk?

Figyelt kérdés

Sok lánnyal ismerkedtem, kavargattam már, de egy párkapcsolatba nem tudom, érdemes-e belemenni...

Az a helyzet, hogy szegények vagyunk. Egy szoba-konyhában élünk hárman, apuval és nővéremmel.

Anyu meghalt 2 és fél éve, szóval csak apu keres pénzt, de fizikai melós, így ő sem keres túl sokat.

Nővéremmel még tanulunk, de apu így is mindent megtesz értünk. Divatosan tudunk öltözködni, megpróbál mindent megadni, szóval nem jön le ez a dolog, ha rámnézel.

Tehát ide biztosan nem hozhatnék senkit. Ezért sem akarok kapcsolatba kezdeni, mert szégyenlem. :/

Mit csináljak szerintetek?

17/F

2011. aug. 7. 19:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Jól esett, amiket írtatok, remélem, nem fog ezen múlni semmi. :)

És igen, a legjobb apa a világon! :)

Mindenki kapta a zöld kezecskét.

2011. aug. 8. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
hasonlóan élünk mi is.de én még csak "divatosan" sem tudnék öltözni sem,ha egyáltalán akarnék sem.én is szégyellem a lakásunkat,bár valamilyen szinten leszarom.minden fontos ember a környezetemben tudja,hogy nem vagyunk gazdagok.szóval én már hoztam fel haverokat,meg a voltpasimat is,aki egy szót sem szólt az egészről,nem tudom mi járhatott a fejében,de ne azért járjon velem valaki,mert szép a lákhelyem ;) ennyi a titka.a legjobban azt sajnálom,hogy saját szobám sose volt és szerintem nem is lesz,ameddig el nem költözök. :(
2011. aug. 12. 10:52
 13/15 anonim ***** válasza:

10.52es vagyok

*16/L ^^"

2011. aug. 12. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha egy tisztességes, ápolt családról/fiúról van szó, nem vesznék vele össze miatta, megérteném. Főleg ha a ház rendben van, tiszta... akkor semmi gond nem lenne. :) Csak ehhez normális lány kell, nem plázapi*csa.
2011. aug. 12. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:19 voltam.

Ha gondolod, írj privit. :)

2011. aug. 12. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!