Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdjek egy kapcsolatba vagy sem?!
Az van hogy ha minden összejön, akkor nyáron balatonnál dolgozok, ez kb 2-3 hét mulva derül ki....
de már lassan 3 hete nem voltam ugy csajjal, és hát hiányzik, (akkor szakítottunk bnőmmel)....a kérdés az, hogy szedjek e össze addig valami csajt?! mert ha melózok, akk biztos tallonba maradna addig, mert nem tudnék hazajönni.
Nagyon hiányzik a szex....k*rvázni nem fogok, másra kell a lóvé, viszont csajokból van felhozatal, olyanok is akiknek pár szép szó kéne és már össze is jönnénk, de utána meg ha beüt a meló akkor hogyan tovább?
az kín mindkettőnknek úgyis csak, hogy messze vagyunk, meg stb....
16 évesen recskáztam utoljára, biztos nem kezdem el megint...-_-
akk belepróbálok egyéjszakás kalanba, hátha...bár az az igazság eléggé érzelmes típus vagyok....:D
Azért tisztázd hogy csak lukra hajtasz, a csajokat se kell félteni.
Hajrá öcsém, aztán ne sajnáld!
:)
Erre van a szexkapcsolat.Épp az általad felsorolt okok miatt csak szex van,de ott a balcsin is összejöhetsz valakivel mikor hazajösz meg szakítasz ennyi
21/N
mondotok valamit, hoh de nagyon kéne ez a meló...:D már csak a csajok miatt is..:P a többi meg mind +....:P
csak jöjjön összeeeeeeeeeeeeeeeeee:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!