Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdjek úgy egy kapcsolatba, hogy tudom, hozzánk soha nem jöhetnénk?
Sok lánnyal ismerkedtem, kavargattam már, de egy párkapcsolatba nem tudom, érdemes-e belemenni...
Az a helyzet, hogy szegények vagyunk. Egy szoba-konyhában élünk hárman, apuval és nővéremmel.
Anyu meghalt 2 és fél éve, szóval csak apu keres pénzt, de fizikai melós, így ő sem keres túl sokat.
Nővéremmel még tanulunk, de apu így is mindent megtesz értünk. Divatosan tudunk öltözködni, megpróbál mindent megadni, szóval nem jön le ez a dolog, ha rámnézel.
Tehát ide biztosan nem hozhatnék senkit. Ezért sem akarok kapcsolatba kezdeni, mert szégyenlem. :/
Mit csináljak szerintetek?
17/F
nálunk benn áll két kocsi, kertibutor, térkő, szigetelt ház, stukkóminden, mégsem viszem haza a barátnömet, mert apám egyszerüen nem képes feldolgozni, hogy én haza akarok vinni egy lányt...mivel az egész család a gyerekszobában döglik, azt tekintik nappalinak, étkezönek.
a barátnöméknél meg beázik a tető, de legalább van saját szobája, ahová elvonulhatunk. és nem szol ránk senki.
Az elsőnek igaza van, de csak egy részben. Szerintem addig mondd neki azt amit Ő ajánlott amíg úgy érzed, hogy nem igazán szerelmes beléd. Amint úgy érzed, hogy igenis szeret, akkor elmondod neki őszintén mi a helyzet.
S nem hiszem, hogy ha szeret nem tudja megérteni.:)
kis off:fú b@szki 15 évesen elveszteni egy anyát,bele se gondolok,viszont apádé minden tiszteletem,nagyon ritka az ilyen ember erőt egészséget kívánok neki.
válasz:Igy van ahogy mondják,ha szeret a csaj nem igazán számít semmi más,aki meg emiatt nem akar tőled semmit az jobb is ha hamar kiderül,olyan lány ne is kelljen neked.
Engem nem zavarna, én belevágnék veled.
17/L
Szia! Egy normális kapcsolat nem arra épül, hogy kinek milyen lakása van. Ha igazán szeret a lány, akkor ezzel nem lesz baj. Amúgy meg néha hozzátok is felmehettek, legalább megismeri tesódat meg apukádat. Általában meg úgy is neked ,,kell" menned udvarolni :) Szóval szerintem ezen ne izgulj! Sok sikert!
Amúgy igazán jó apukád van, hogy mindent megtesz értetek. Sokan irigyelhetnek ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!