Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy van az, hogy ti bárkit képesek lennétek megdugni? (Lent. )
Figyelt kérdés
Olvasom a kommenteket és ti folyton olyat írtok, hogy megdugnálak. Pedig mégcsak képet sem láttatok a csajról, mennyire gondoljátok ti ezt komolyan?! :D
Ennyi erővel engem is képes lenne bármelyikőtök megdugni?!
(15/L)
2011. aug. 7. 00:48
21/25 anonim válasza:
Csúnya vagy? Kövér vagy? Pattanásos vagy? Ha ennek a 3 feltételnek eleget teszel akkor igen :D
22/25 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva, szerintem alapesetben nincs olyan férfi, aki bárkit megdugna, még akkor sem, ha már iszonyatosan ki van éhezve. Annyi, hogyha már nagyon kanos, akkor lejjebb csúsznak az elvárásai a külső tulajdonságokkal kapcsolatban, a belső tulajdonságok, vagy az, hogy mennyire ismerik egymást, az ilyenkor totálisan mindegy. Amúgy szerintem nincs olyan férfi, aki ne dugna meg egy átlagos, vagy annál csinosabb nőt, kivéve azokat a férfiakat, akik normális párkapcsolatban élnek. Utolsó kérdésedre meg csak annyit tudok mondani, hogy igen, ha viszonylag jól nézel ki. (Ha jó csaj vagy, akkor én is bevállalnálak. Csak úgy sikongatnál össze-vissza...xD) 18/F
23/25 A kérdező kommentje:
:D ez nevetséges. nem itt akartam, de ahogy itt pár pasi ír a szexről, az tényleg szánalmas- és vannak kivételek....
2011. aug. 7. 23:09
24/25 anonim válasza:
Egy kérdésem nekem is lenne kérdező. Én voltam a hozzászólásod előtt az utolsó válaszoló. Engem a normális vagy a bunkó kategóriába sorolsz a válaszom alapján?? Válaszod előre is köszi! :)
25/25 A kérdező kommentje:
normális
2011. aug. 8. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!