Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs még barátom? 15/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs még barátom? 15/L

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és még nem is csókolóztam, barátom sem volt.. Mindig azt mondják, ráérek még. De számomra ciki, hogy még a barátnőimnek, akik nem a legszebbek is csókolóztak már. Kedves vagyok mindenkivel, sokat nevetek. Külsőre átlagos vagyok. Vékony, nem is vagyok csúnya de azért egy szépségkirálynő sem (szerintem). Van aki próbálkozik, de arra vagy csak barátként nézek, vagy az az eset, mikor kívül kockahas, a nagymenő, de belül meg semmi.. Velem van a baj? :(
2011. aug. 5. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert csak a legjóképűbb srácok kellenének, de ők kellenek a többi lánynak is, ezért kicsi a valószínűsége, h pont téged választanának. Ne legyél ilyen válogatós, adj esélyt a kevésbé jól kinéző srácoknak is!
2011. aug. 6. 08:34
 12/15 A kérdező kommentje:
pont hogy engem nem nagyon érdekel hogy néz ki (persze, egy bizonyos fokig érdekel, mint a normál embert), de leginkább az tetszik meg akivel úgy jobban elvagyok. :P de nem baj, majd lesz valami. köszi a válaszokat. :D
2011. aug. 6. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyan lány nincs, akit nem a külső érdekel. Téged is, legfeljebb nem veszed észre.
2011. aug. 6. 12:30
 14/15 A kérdező kommentje:
persze, mint mondtam is egy bizonyos szintig érdekel. ezzel azt akartam mondani, hogy nekem nem kell hogy a leghelyesebb legyen. akik eddig tényleg tetszettek, ők se voltak azért a legjobbak (külsőre). :))
2011. aug. 6. 12:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak szerelemből járj valakivel, de ne a ragaszkodós szerelemből, hanem abból az őszintéből, annak nagy jövője van, nagyon ritka, hidd el, én már rég boldog vagyok egy ilyennel, 1 éve, és egy kicsit sem romlott a kapcsolatunk.

15/F

2011. aug. 22. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!