Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
nem gondolom hogy csunya lannék, facebookon a képeimet 20 körül szokták lájkolni.. engem mindig csak az idióták találnak meg... szerintem dagadt se vagyok,...persze van sok fiu barátom de ők nem ugy tekintenek rám :)
humorérzékem is van ,általában én nevettetem meg a többieket ...és mindig mosoygok,, ??
16L
"facebookon a képeimet 20 körül szokták lájkolni.."
Ez nem jelent semmit, ha nem tudjuk, hány ismerősöd van, hiszen ha csak 20 van akkor jó arány, viszont ha 2000, akkor már elenyésző.
Egyébként meg ne csüggedj.
Aki keres talál.
jajj nyugi, nekem is volt, hogy egy évig nem volt barátom, mert csak a nyomorékok találtak be. ne aggódj, szinglinek lenni is jó :D aztán majd úgyis találsz valami baromi jó pasit :D
17/L
ezzel én is így vagyok, hogy nem értem, miért nincs barátom
rengetegen mondják, hogy nagyon tetszek nekik meg ilyenek (bár én nem feltétlenül hiszem el, hogy tényleg így gondolják, de ezt inkább nem mondom el nekik), de aztán még addig se jutunk el ált., hogy talizzunk...
mondjuk én már megmagyaráztam magamnak: azért, mert a k*rvákat kedvelik, emiatt a normális lányokat inkább elkerülik...
15/L
amugy 300 ismim van facebookon
köszi a váaszokat ak megnyugodtam h nem vagyok egyedül
am budapesten lakok =)
De így van. Ha egy lány nem talál pasit, az mindig ezért van.
Ha csúnya lennél, találnál olyat, akinek a belső számít.
Ha hülye lennél, találnál olyat, akinek a külső számít.
Ha csúnya és hülye lennél, kisminkelhetnéd magad szépre, v elhitethetnéd vkivel h normális vagy.
Szal marad az, h válogatós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!