Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs még barátom? 15/L
minnél később kezded,annál később égsz majd ki.
ne siettesd.
rá-érsz....:S:S:S
Nincs veled semmi baj, csak épp így hozta a sors. Járj társaságba, ennél többet nem kell tégy.
Ami a ráéreket illeti, hiába mondják, ha te mást érzel.
Talán segít ez a link, hogy egy kicsit visszafogd a vágyadat.
Nyugi hisz Balázs Pali is mindig azt énekli : egyszer eljön az én időm, eljön a boldogságom...
Puszika :*
de gondolom a barátnőid is erre utaznak és idegcsúnya pasikkal járnak hogy nagy arcok legyenek.:D
nem kell siettetni.
igen, lehet hogy válogatós vagyok. de nekem nem úgy megy mint másnak, hogy beleszeretek abba aki épp szembe jön velem az utcán. sőt, én azokat szeretem akikkel lehet beszélgetni, nevetni.. ami a barátnőmet illeti, igen, tényleg nem a legjobb pasikat hozzák haza, de.. :D lenne aki tetszik, de:
-vagy barátként néz rám
-vagy van barátnője
xdd
figy: csókolóztak már! ezen van a hangsúly. te pedig ahogy nézem komoly kapcsolatot szeretnél inkább. lehet hogy nekik se volt ám komoly kapcsolatuk. a csókot meg ne irigyeld. sőt azokat a futó kapcsolatokat se amik "hú már 2 hónapot együtt voltak". az nem kapcsolat...
hidd el szüksége lesz 3-4 év mulva is az értelmes fiuknak olyan lányokra akiknek az első lehetsz, és nagyon fogják tudni értékelni, őszintén fognak szeretni, és magadnak is megspórolsz egy csomó csalódást, meg hogy kialakuljon "az összes pasi hülye és csak arra kellek neki" nézeted... ha vársz még én nem jössz össze azér vkivel hogy csak legyen, akkor ezeket eltudod kerülni. más eset ha szerelmes leszel és összejön már fiatalon, akkor szerencsés vagy, de nagyon sokaknak ez később jön csak el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!