Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok annyira pancser, hogy 21 évesen még nem csókolóztam? (f)
Na... a kérdés úgy szólt, h "csak én vagyok..."? Nem, nem csak te vagy.
Pontosabban: te sem vagy pancser.
Sok ember van, aki nem siette el ennyire a dolgokat, többek között a családomban is, olyan, akit igencsak közelről ismerek, és ő még idősebb is nálad 1-2 évvel. Természetesen fiú.
Én lány vagyok, 19 éves voltam, mikor először csókolóztam, akkor volt először barátom. Azután eltelt másfél év, miután megint összejöttem vkivel.
Most itt vagyok 23 évesen, 4 srác volt az életemben, de egyikkel sem feküdtem le. Most van párom, de nem tudom, h vele le fogok -e. Nem azért, mert frigid vagyok, hanem mert ezt nem akarom elkapkodni.
Amúgy meg hidd el, van olyan lány, aki nagyon fogja értékelni. :)
Beállok énis a sorba...
22/F
Nincs a "magunkfajtának" valamiféle klub ? :)
Nem vagy pancser,van még egy csomó ember(ahogy itt is olvashattad) Nem gáz,inkább az hogy már ilyen 12-13-14 évesek itt mondogatják hogy lefeküdtek ezzel meg azzal terhesek lehetnek-e.. Van még időd megtalálni a nagy Ő-t akivel meg is teszed az első lépéseket(akár egy csók :P )
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!