Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok annyira pancser...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok annyira pancser, hogy 21 évesen még nem csókolóztam? (f)

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 17:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
nem
2009. ápr. 9. 17:16
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem,h te vagy az egyetlen, de miért lennél pancser? Ha még egyszer nem találtad meg az igazit! Ezen ne bosszantsd magad. Ez becsülendő!ritka sajnos az ilyen ember ebben a világban!

24/L

2009. ápr. 9. 17:18
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem, a sógornőm 22 éves és még szintén nem csókolózott.
2009. ápr. 9. 17:20
 4/23 anonim válasza:
95%
Dehogy,ne stresszelj ezen,csak lazán
2009. ápr. 9. 17:43
 5/23 anonim válasza:
17%
aha bocs de én 13 évesen smároltam elöször és 14 évesen vesztettem el
2009. ápr. 9. 17:46
 6/23 anonim ***** válasza:
96%

Nem pancser vagy, csak az önbizalmad hiányzik. Biztos hogy nem vagy egyedül. Én 20 éves koromig voltam szűz, és 19 évesen volt az első barátom. Talán érdemes olyan lány társaságát keresni, aki szintén visszahúzódó, vagy olyan haverokat beszerezni, akik nem gátlásosak, vagy idősebbek nálad. Én is csúnyának tartottam magam, de az egyetemen új barátnőim lettek, akik mellett megéreztem hogy nő vagyok, és utána már nem volt gond az ismerkedés a férfiakkal :)

De tartsd szem előtt hogy mindig lesz olyan lány akinek te vagy a "szexisten" :)

2009. ápr. 9. 17:46
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Mi a nagyobb balf*szság? 21 évesen csókszűznek lenni (:D) vagy 14 évesen szexelni?

Szerintem az utóbbi. :)

Nem gáz,kivéve ha egész nap a számítógép előtt kockulsz. Inkább mozdulj ki, ismerkedj, hátha találsz egy neked való csajszit:)

2009. ápr. 9. 17:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. :), én 22 vagyok (lassan 23), és még szintén nem volt senkim. Ez tényleg szokatlan a mai világban, de ettől mi emberileg nem leszünk kevesebbek. Talán csak annyi a "hátrány", hogy kimaradtak az életünkből a nagy kamaszkori szerelmek (vagy pedig plátói szinten rekedtek meg). De sztem ez se eszeveszetten nagy veszteség. Előbb-utóbb (inkább előbb) mi is találunk majd vkit! :)
2009. ápr. 9. 18:17
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy pancser. Nem kell mindent elsietni. Nekem is csak 18 évesen volt először, utána pedig legközelebb csak 5 év múlva. :)
2009. ápr. 9. 18:54
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy pancser!Én örülnék hogyha a barátom velem csókolózna először életében,legyen akárhány éves is!
2009. ápr. 9. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!