Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz? Mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Mit csináljak, hogy "jóvátegyem"?

Figyelt kérdés
Tegnap sztriptízelni akartam a barátomnak, ami nem lett előre megtervezve, csak spontán ötlet volt. Amikor elkezdtem merev volt, egészen addig amíg le nem vettem a gatyámat, ugyanis elfelejtettem, hogy benthagytam egy betétet a mensim miatt. Ráadásul azt a nagy éjszakait tangára tettem rá. Egyből lekonyult neki, én meg szégyenemben hazamentem. Most mit csináljak?
2009. ápr. 9. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem ciki....

Fiú vagyok lés lehet,hogy betegnek tartotok,de én mensi alatt is kívánom barátnőmet és szeretkezünk is ezerrel:)

2009. ápr. 9. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

én legrosszabb esetben is kiröhögtelek volna, illetve a szitut, de szerintem ez sem bántana annyira, mint így :)

amúgy hány évesek vagytok, csak kiváncsiságból? :)

2009. ápr. 9. 23:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ciki, de mindenki téved mindenki felejt, hát most Istenem bentfelejtette, de azért valóban elég komolytalan a csávód, ha ilyen miatt azt mondja, hogy ne is folytasd, lehet, hogy én is mérgembe vagy zavaromba hazamentem volna, de nem a betétes dolog miatt, hanem ahogy a pasid reagált.. Csak nevetni kellett volna rajta egy jót aztán elhajítod a bugyit :) Természetes dolog a menstruáció (IS) nem értem a barátodat..
2009. ápr. 13. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Ird mar meg hogy mi let a folytatas...marmint mit szolt utana a pasid.Kibekultetek?Megbeszeltetek?
2009. ápr. 13. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:

tangara ejszakai??? az nem volt kenyelmetlen?

amugy en allandoan hordok mindennapos betetet es szex elott nem rohangalok ki h levegyem, igy nagyjabol mindig rajta van. mondjuk mikor fekete tangan feher betet van az meg latszik is meg minden, es ebbol sose volt problema. a baratom teljesen megszokta. ez kicsit durvabb, de hat betet-betet, egyre megy. jobban orult volna 1 tocsogo bugyinak??? gondolom nem. arrol nem is beszelve h te meg utana is vissza kell bujj bele.

szerintem a legnagyobb hiba nem az volt h benne felejtetted, sem az h lelankadt. hanem h nem kezeltetek a szituaciot. neha en is erzem h sikitani akarok es hazarohanni, de vegul mindig ottmaradok, puffogunk, veszekedunk, nagyon rossz. de utana edes a bekules. es ha hazarohantam volna (amihez ejjel egeydul amugy sincs nagy kedvem es ugye 2 orditas kozott nem kerhetem meg h haza is kiserjen) nem oldjuk meg a problemat es napokig veszekedunk. tanuljatok meg kommunikalni es ne csak szexelni ha egyutt akartok maradni. kerj bocsanatot es poenkodjatok el az ugyet. ennyi. a kovetkezo sztritizzel szerintem meg varj 1 kicsit h ne legyen friss az elmeny.

2009. ápr. 13. 16:48
 16/17 A kérdező kommentje:
nah hát az volt, hogy felhívott másnap, mint mindig és szóba se hozta a témát, kérdezte, hogy átmegyek e. Átmentem és nem hozta szóba akkor se, azóta nem is beszélünk erről :) el is felejtette szerintem. Már szexeltünk is azóta és ugyanolyan jó volt mint eddig, nem fordult elő, hogy lekonyult megint a pénisze. Amúgy én lány 16, ő fiú 18.
2009. ápr. 13. 18:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért kell 16 évesen sexelni?Buta kérdésekre buta válasz...
2010. jan. 1. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!