Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz? Mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Mit csináljak, hogy "jóvátegyem"?

Figyelt kérdés
Tegnap sztriptízelni akartam a barátomnak, ami nem lett előre megtervezve, csak spontán ötlet volt. Amikor elkezdtem merev volt, egészen addig amíg le nem vettem a gatyámat, ugyanis elfelejtettem, hogy benthagytam egy betétet a mensim miatt. Ráadásul azt a nagy éjszakait tangára tettem rá. Egyből lekonyult neki, én meg szégyenemben hazamentem. Most mit csináljak?
2009. ápr. 9. 15:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet azt elfelejteni h ott a betét?? Hát nem erre számított szegény, de nem kellett volna azért hazamenned. Egy jót röhögtetek volna és kész:) Amúgy máskor ilyen szempontból készülj rá a dologra!:)
2009. ápr. 9. 15:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Mondom azért, mert spontán ötlet volt és nagyon be akartam indítani :) és azért felejtettem el, mert nem éreztem, hogy ott van már gyengébb volt a mensim de csak éjszakai always volt otthon. az a nagy kék :S
2009. ápr. 9. 15:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg ciki kicsit...

De felvetődik bennem a kérdés, hogyha már olyan komoly a kapcsolatotok, hogy sztriptízelsz előtte, akkor a menstruációdról nem tudtok nyíltan beszélni?

Azt hiszem, itt valaki még nagyon komolytalan... :S

2009. ápr. 9. 16:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

eléggé :D habár ez tényleg ciki... egyszerűen felelőtlen voltál, nem figyeltél.. elmehettél volna előtte wcre.. meg nem hiszem h a tampon olyan hülye dolog ;) egy cérna nem gáz:D

próbáld meg vele megbeszélni.. ha nem megy, ne akarj sztriptízelni, először beszélgetni kéne megtanulni a.... "barátoddal"

2009. ápr. 9. 16:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nevettem volna (nem rosszallóan), szerintem nem kellett volna hazamenned, kérj Tőle bocsánatot a figyelmetlenséged miatt, ez nem egy nagy probléma, illetve nem szabadna ekkora ügyet csinálni belőle szerintem.

22/f

2009. ápr. 9. 16:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Mi lerendeztük volna azzal, hogy hupsz bocsi, ez bent maradt, röhögtünk volna, aztán gyorsan eldobtam volna messze a bugyit mindennel együtt, és rávetettem volna magam. Most miért mentél haza? Tudott róla, hogy nőből vagy? Akkor valószínű, arról is tudott, hogy szoktál menstruálni. Hát most meglátta a betétet. Nem éppen vágyfokozó dolog, de most egy ilyen elfelejtett dolog miatt ne szégyenkezz már. (Ha mondjuk péniszed lenne, és elfelejtettél volna szólni neki előre, na az gáz lenne.) Szerintem beszélj vele, hogy sajnálod, és mindent bepótolhatnátok. Nehogy már egy hülye betét miatt romoljon meg a kapcsolatotok.
2009. ápr. 9. 16:20
 7/17 A kérdező kommentje:
Azért mentem haza, mert lekonyult a pénisze és fel se állt többet! Így nem tudtunk szeretkezni se...:S nagyon elment a kedve. mondta, hogy ne sztriptízeljek inkább. és akkor megsértődtem és hazamentem.
2009. ápr. 9. 16:55
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
lány vok,de megértem a srácot. ez sajna elég ciki. Vegyél fel legközelebb egy szexi rucit,kezdj neki újból. és szólj neki,h most nincs betét,biztos szívesebben fogadja. Na,de ilyenért ne legyen rossz kedved!fel a fejjel,úgy is elfelejti,főleg,ha segítesz neki elfelejteni.
2009. ápr. 9. 17:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mentem haza, mert lekonyult a pénisze és fel se állt többet! Így nem tudtunk szeretkezni se...:S "

Mást is lehet ám csinálni, ha már iylen hibát követtél el legalább ne Te sértődj meg :P !

2009. ápr. 9. 17:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem ciki, inkább vicces :) És nem igazán tudom, hogy ezt ő miért nem viccesnek találta. Én is nő vagyok, és volt hasonló szitum de nem lett belőle semmi probléma. Egy férfi a mensturáció alatt is kívánja a nőt, legalábbis tapasztalatom szerint, és nem csak közösülésből állhat a szex... na mindegy.

Szerintem ő sokkal kínosabban érezheti magát hogy lekonyult. Úgyhogy azt hiszem én úgy tennék mintha nem történt volna semmi, de hagynám hogy ő keressen. Szerintem semmiképpen nem vagy hibás!

De azért érdekelne mi a folytatás :)

30/L

2009. ápr. 9. 17:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!