Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz? Mit csináljak, hogy "jóvátegyem"?
Hát ez tényleg ciki kicsit...
De felvetődik bennem a kérdés, hogyha már olyan komoly a kapcsolatotok, hogy sztriptízelsz előtte, akkor a menstruációdról nem tudtok nyíltan beszélni?
Azt hiszem, itt valaki még nagyon komolytalan... :S
eléggé :D habár ez tényleg ciki... egyszerűen felelőtlen voltál, nem figyeltél.. elmehettél volna előtte wcre.. meg nem hiszem h a tampon olyan hülye dolog ;) egy cérna nem gáz:D
próbáld meg vele megbeszélni.. ha nem megy, ne akarj sztriptízelni, először beszélgetni kéne megtanulni a.... "barátoddal"
Én tuti nevettem volna (nem rosszallóan), szerintem nem kellett volna hazamenned, kérj Tőle bocsánatot a figyelmetlenséged miatt, ez nem egy nagy probléma, illetve nem szabadna ekkora ügyet csinálni belőle szerintem.
22/f
"Azért mentem haza, mert lekonyult a pénisze és fel se állt többet! Így nem tudtunk szeretkezni se...:S "
Mást is lehet ám csinálni, ha már iylen hibát követtél el legalább ne Te sértődj meg :P !
Szerintem egyáltalán nem ciki, inkább vicces :) És nem igazán tudom, hogy ezt ő miért nem viccesnek találta. Én is nő vagyok, és volt hasonló szitum de nem lett belőle semmi probléma. Egy férfi a mensturáció alatt is kívánja a nőt, legalábbis tapasztalatom szerint, és nem csak közösülésből állhat a szex... na mindegy.
Szerintem ő sokkal kínosabban érezheti magát hogy lekonyult. Úgyhogy azt hiszem én úgy tennék mintha nem történt volna semmi, de hagynám hogy ő keressen. Szerintem semmiképpen nem vagy hibás!
De azért érdekelne mi a folytatás :)
30/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!