Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lánytól nem akartok SEMMIT, miért bámuljátok folyton?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 05:49
11/17 k4lm0p1r1n válasza:
osztom az eddigieket. amúgy ti nők tulajdonképpen erre hajtotok nem? hogy felfigyeljenek rátok bárhol vagytok. ja és attól hogy egy csaj szép és megnézzük még nem biztos hogy akarunk tőle valamit, mert vagy ismerjük és tudjuk mi lenne, vagy érzünk valami rejtett hibád vagy valami...
12/17 anonim válasza:
Talán mert szép, de látszik rajta h ribi.
13/17 anonim válasza:
Mert a remény hal meg utoljára, hogy valaha is összejöhet legalább egyszer az életben...
14/17 anonim válasza:
Vagy nagyon szép, vagy mert nagyon ronda:D Szerintem. Bár én nem vagyok pasi, de egy erős hasonlattal élnék. Ha látok egy ruhát a kirakatban ami nagyon tetszik, de ilyen-olyan okok miatt tudom hogy nem venném meg soha (például mert van egy hasonló ruhám és szeretem, vagy valami más okból nem lehet soha az enyém:P), na attól még nézegethetem mindennap:D Amúgy tényleg, honnan tudod hogy nem akar tőled semmit? Lehet hogy csak valamiért nem mer kezdeményezni. Vagy nyuszi, vagy valamit te csinálsz rosszul. Ki tudhatja.
15/17 anonim válasza:
Még az a lehetőség is ott van, h túl szép ahhoz, h szóba álljon velem.
16/17 anonim válasza:
Vagy nagyon szép, vagy nagyon ronda
17/17 anonim válasza:
mert akar tőled vmit csak be van fosva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!