Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik kollégám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 23 éves srác, nagyon tetszik nekem, már jó ideje nézem, nincs barátnője, hogyan közeledjek hozzá? Nem nagyon beszélget, szerény típus...
20F
2011. aug. 5. 00:08
1/8 anonim válasza:
20F? XD
Amúgy vegyél neki egy céklapucoló gépet, az be szokott válni. Meg fog hatódni nagyon.
7/8 anonim válasza:
-szereti a halrudat?
-igen, szeretem.
-szereti a szájába rakni?
-IGEN, szeretem!!!
-mi maga egy homár hal?
8/8 anonim válasza:
Ha ilyen kis visszahúzódó, akkor szépen lassan. Először is csak menj oda hozzá, érdeklődj felőle... üljetek be valahova együtt kávézni vagy valami sonló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!