Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott ilyet csinálni? Ez normális?
minden este kb. 1 órát töltök el azzal éjszaka sötétben hogy azt képzelem hogy van egy fiú aki ugyebár számomra tökéletes és külsőleg úgy néz ki mint leonardo dicaprio vagy axl rose, fiatalkorukban (csak a kinézetüket képzelem el úgy, nem úgy hogy VELÜK vagyok), és fantáziálgatok "kettőnkről", hogyan találkozunk, egy-egy randiról, stb. aztán eljátszom hogy szexelünk, hogy csókolózunk (a kezemmel...), és akkor így a sötétben szoktam suttogni hozzá, legtöbbször angolul, mert valahogy angolul sokkal könnyebb kiejteni ezeket a dolgokat, próbáltam magyarul, de úgy éreztem magam mintha a fél ország engem nézett volna... és úgy szoktam maszurbálni hogy azt képzelem hogy éppen szeretkezünk, stb.
és napközben egyre jobban várom az estéket..
jó, de tényleg nem tudok sehol ismerkedni most a nyáron, de majd évközben (új osztálytárs(ak), előkészítő, nyelvtanuklás, stb..).
mert az oszályomba jelenleg éretlen kisfiúk járnak.
normális vagy, kicsit bolondos.
nincs veled semmi gond=) L/17
Teljesen normális, sőt még én is szoktam ilyet csak én azt képzelem h leszopom meg kinyapom a seggét.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!