Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szokott ilyet csinálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szokott ilyet csinálni? Ez normális?

Figyelt kérdés

minden este kb. 1 órát töltök el azzal éjszaka sötétben hogy azt képzelem hogy van egy fiú aki ugyebár számomra tökéletes és külsőleg úgy néz ki mint leonardo dicaprio vagy axl rose, fiatalkorukban (csak a kinézetüket képzelem el úgy, nem úgy hogy VELÜK vagyok), és fantáziálgatok "kettőnkről", hogyan találkozunk, egy-egy randiról, stb. aztán eljátszom hogy szexelünk, hogy csókolózunk (a kezemmel...), és akkor így a sötétben szoktam suttogni hozzá, legtöbbször angolul, mert valahogy angolul sokkal könnyebb kiejteni ezeket a dolgokat, próbáltam magyarul, de úgy éreztem magam mintha a fél ország engem nézett volna... és úgy szoktam maszurbálni hogy azt képzelem hogy éppen szeretkezünk, stb.

és napközben egyre jobban várom az estéket..

2011. aug. 4. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
hát talán már a suttogás angolul túlságosan beteges, mert aki sokat fantáziál, vagyis a mátrixban él az eltávolodik a valóságtól. a többi része okés, én is szoktam úgy maszturbálni, hogy közben barátnőmre gondolok ilyen-olyan helyzetekben. inkább szedj fel egy fiút :)
2011. aug. 4. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenki meg szokta dugni a takaróját tinikorban, és odaképzeli álmai csaját/fasziját.
2011. aug. 4. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:
teljesen normális hogy ezt csinálod, de arra figyelj, hogy ezek az illúziók ne hassanak a nappali valós cselekedeteidre.. ne az éjszakát várd, hanem foglalkozz néha valódi pasikkal is :)
2011. aug. 4. 23:56
 4/7 A kérdező kommentje:

jó, de tényleg nem tudok sehol ismerkedni most a nyáron, de majd évközben (új osztálytárs(ak), előkészítő, nyelvtanuklás, stb..).

mert az oszályomba jelenleg éretlen kisfiúk járnak.

2011. aug. 4. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:

normális vagy, kicsit bolondos.

nincs veled semmi gond=) L/17

2011. aug. 5. 00:58
 6/7 mr.brown ***** válasza:

Teljesen normális, sőt még én is szoktam ilyet csak én azt képzelem h leszopom meg kinyapom a seggét.

16/f

2011. aug. 5. 23:42
 7/7 mr.brown ***** válasza:
meg szájba is szokott szarni
2011. aug. 5. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!