Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez, mármint ilyen fiatalon ilyet csinálni?
16 éves fiu két (model alkatu tipikus plázacica de tudtomal prostituált ) növel (24-26 éves körüliekel) fetish játékokat játszik (lábimádat,megalázás,csokolozások,nyalás stb...)A nök a dominák nemtuom hogy számit-e...
A gyerek is helyes amugy ,de fizet érte szerintem :S képeket csinál rola és azzal dicsekedik... persze nem maga az aktusrol de miközben nyalja a hölgyek combját , lábát , csokoloznak stb... különbözö pozokba tehát nem anyira durva de korhoz képest szerintem durva. Nos nemtudom hogy mi a véleményetek rola , és hogy kihez lehetne fordulni ezügyben vagy hogy ez legális egyeltalán ?:S
Köszi
Sajnos a szüleivel nemtudok mert a nagyanyja neveli... Az meg nem hinném hogy elhinné max ha megszrezném töle a képet mikor legközeleb mutogatja :) Amugy nem értem hogyhogy vannak ilyen felnöt nök akik foglalkoznak egy már bocsánat de szaros 16 éves kölyökel ?!??
Félre ne értsétek nem irigységröl van szo csak szerintem jobb ebböl most kiszakitani mert elfajulhat a dolog :S
aki hülye azt is marad
mindenki azt csinál amit akar
hány urvább eset van ennél?
hagyd a pba
miért zavar?
kije vagy neki hogy megakarod akadályozni az ő sexuális kapcsolatatit?élményeit?
miért zavar ez téged hogy neki jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!