Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy srác teljesen csupasz a nemi szerve körül?

Figyelt kérdés
Egészségügyi okok miatt rendszeresen szőrteleníttetnem kell a péniszem teljes környékét (a golyóim is). Számomra ez tök furcsa (a szó negatív értelmében), alig tudom megszokni, hogy ilyen. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Légyszi normális válaszokat! 18/F
2011. aug. 4. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem probléma 22L
2011. aug. 4. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem alapjáratban nem tetszik ha csupasz,de a párom is leszedi néha és ettől még nem csökken a szememben.Ha meg egészségügyileg kell, az is más dolog. Én kicsit régimódi vagyok, szóval nekem még a hónaj szőr is maradhat, én sose kérnék meg senkit h. borotválja le itt-ott(max arcon),de ha te így jobban érzi magát a másik akkor nem fogom emiatt elhagyni,vagy kerülni...

27/l

2011. aug. 4. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Több mint tíz éve rendszeresen csupaszra borotválom, mert tetszik a lányoknak ...
2011. aug. 4. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

a fiúk undorodnak ha egy lány nem borotválja és csupa szőr neki ott

akkor a lányok miért nem undorodnának?

2011. aug. 4. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerencsére a férfiak nem mind undorodnak a szőrtől...sőt,valakinek pont az jön be.:)

Mindenkinek magánügye,hogy szőrtelenít-e vagy sem...én viszont kényelmetlenül érezném magam,ha olyan férfiba szeretnék bele,aki mindenhol csupasz,mert rajtam is van itt-ott szőr...és senki kedvéért nem válnék meg tőle.:)

2011. aug. 4. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a magánügye, ez szerintem olyan dolog amit a másik félnek tiszteletben kell tartani. Nekem semmi bajom vele, részletkérdésnek tartom, csak azzal kell vigyázni, hogy mikor elkezd nőni a szőr, akkor bizony nagyon szúr :D
2011. aug. 4. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
végül is nekem tetszene 20L
2011. aug. 4. 11:23
 8/8 anonim válasza:
Nekem bejön ;)
2011. aug. 4. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!