Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy srác teljesen csupasz a nemi szerve körül?
Nekem alapjáratban nem tetszik ha csupasz,de a párom is leszedi néha és ettől még nem csökken a szememben.Ha meg egészségügyileg kell, az is más dolog. Én kicsit régimódi vagyok, szóval nekem még a hónaj szőr is maradhat, én sose kérnék meg senkit h. borotválja le itt-ott(max arcon),de ha te így jobban érzi magát a másik akkor nem fogom emiatt elhagyni,vagy kerülni...
27/l
a fiúk undorodnak ha egy lány nem borotválja és csupa szőr neki ott
akkor a lányok miért nem undorodnának?
Szerencsére a férfiak nem mind undorodnak a szőrtől...sőt,valakinek pont az jön be.:)
Mindenkinek magánügye,hogy szőrtelenít-e vagy sem...én viszont kényelmetlenül érezném magam,ha olyan férfiba szeretnék bele,aki mindenhol csupasz,mert rajtam is van itt-ott szőr...és senki kedvéért nem válnék meg tőle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!