Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék teljesen csupasz lenni a szülinapjára, hogyan?
ha először gyantázod, akkor ha tetszik, ha nem emnj el kozmetikushoz!!
én már magamnak csinálom, de előtte több hónapig kozmetikusnál csináltam. Ő tudja hol milyen szögbe kell lehúzni hogy minden lejöjjön stb..
egyébként utána babaolajjal érdemes bekenni, hogy lejöjjön a maradék gyanta, meg hogy megnyugodjon a bőr..
Szerintem menj el kozmetikushoz. Hidd el, tudom mit beszélek, nagyon nehéz ott gyantázni és amíg nem vagy elég gyakorlot, addig csak sokadik lehúzásra lesz elfogadható ez eredmény. Kozmetikus megoldja fél óra alatt, kevésbbé fáj és kisebb az esélye annak is, hogy begyullad. Komolyan mondom!
Amikor már túl vagy az eslő néhány alkalmon és jól megfigyelted, hogy a kozmetikus hogyan csinálja, akkor már könnyebb otthon, egyrészt azért, mert a visszanövő szőr kevesebb, másrészt már tzudni fogod, hogy hogyan csináld. De SOHA nem lesz olyan tökéletes, mintha kozmetikus csinálná, egyrészt mert nem látod, másrészt bizonyos helyekhez nem férsz úgy hozzá.
Szóval szülinapi meglepinek mindenképpen kozmetikus!!!!
Szia!
Hány éves vagy?
Ha gondolod, én vállalom a szőrtelenítésedet, nem kell kozmetikushoz menned!
:)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!