Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátom szülinapj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátom szülinapjára?

Figyelt kérdés
Szeptember 11-én jöttünk össze, ő 26 éves lesz október 29-én, én most vagyok 24. Elég friss ez a kapcsolat, nem szeretnék valami nagy dologra gondolni, mégis valami emlékezeteset szeretnék adni. Van egy ötletem, de félek túl korai lenne. Egy közös képünket bevinném a boltba és rátetetném egy bögrére vagy csináltatnék belőle puzzlet.
2011. okt. 19. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
analintrudert
2011. okt. 19. 08:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Másféle ötletre gondoltam... No comment.
2011. okt. 19. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Apple iphone 4-nek biztos örülne
2011. okt. 19. 09:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Személyesre gondoltam és nem ilyen drágára... De azért köszi.
2011. okt. 19. 09:36
 5/8 Fke ***** válasza:
Starcraft2, ha még nincs meg neki.
2011. okt. 19. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:

szeptember 11-n jöttetek össze? Ez érdekes, míg mások gyászolnak ti ünnepeltek!

Vegyél neki mini world trade centert :)

2011. okt. 19. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
szerinte valami személyest, parfüm, vagy ilyesmi esetleg feliratos bögre, hasonlók...
2011. okt. 19. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán már megismerted egy picit jobban, hogy miket szeret. Sport, egyéb hobbi, konkrét tárgyak.

Az én párom például imádja az ilyen batmanes hülyeségeket, meg szeret horgászni, síelni. Meg sokat utazgat és mindig magával visz egy kistörölközőt. Gondolkoztam rajta, hogy esetleg rávarrok egy ilyen batmanlogót egy kisebb fajta törölközőre. És emellé még kap valami "rendeset" is, mert mi már együtt vagyunk 2 éve, de ez például szerintem eléggé személyesnek mondható. :) Én a képes bögrét elvetném(feltéve, ha nem gyűjti a bögréket), a puzzle már jobban tetszik. De én igazából simán előhívatnám a képet és beletenném egy szép keretbe. Emellé meg könyvet, parfümöt vennék, vagy valami olyan hasznos dolgot, amire épp szüksége van.

2011. okt. 19. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!