Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátom szülinapjára?
szeptember 11-n jöttetek össze? Ez érdekes, míg mások gyászolnak ti ünnepeltek!
Vegyél neki mini world trade centert :)
Talán már megismerted egy picit jobban, hogy miket szeret. Sport, egyéb hobbi, konkrét tárgyak.
Az én párom például imádja az ilyen batmanes hülyeségeket, meg szeret horgászni, síelni. Meg sokat utazgat és mindig magával visz egy kistörölközőt. Gondolkoztam rajta, hogy esetleg rávarrok egy ilyen batmanlogót egy kisebb fajta törölközőre. És emellé még kap valami "rendeset" is, mert mi már együtt vagyunk 2 éve, de ez például szerintem eléggé személyesnek mondható. :) Én a képes bögrét elvetném(feltéve, ha nem gyűjti a bögréket), a puzzle már jobban tetszik. De én igazából simán előhívatnám a képet és beletenném egy szép keretbe. Emellé meg könyvet, parfümöt vennék, vagy valami olyan hasznos dolgot, amire épp szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!