Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (Lányok) egy 16 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Lányok) egy 16 éves fiú vagyok valamennyire kigyúrt. Olyan testet akarok amilyen Randy Ortonnak van. Nektek mi a véleménye róla. Vagy neketek ki jön be a sztárok közül?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 00:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

kb ennyire : [link]

?

2011. aug. 4. 00:26
 12/26 anonim válasza:
Randy Orton egy koxos gyökér ráadásul Pankrátor ami mindent elárul -.-" és nem erős csak kigyúrt ennyit erről. GSP, na ő kigyúrt és erős is...
2011. aug. 4. 00:26
 13/26 A kérdező kommentje:
nah jó basszátok meg ennyi hülye ember van. aki a GSP írta annak kösz és a GSP MMA-s???
2011. aug. 4. 00:27
 14/26 anonim válasza:
Igen MMAs nézz videót róla elég jól tolja... Én azt javaslom járj kondiba aztán addig gyúrj amíg jól esik vagy jól nézel ki. Nem kell itt senkire hasonlítani.
2011. aug. 4. 00:29
 15/26 A kérdező kommentje:
neked köszönöm a választ. a többiek meg basszák meg
2011. aug. 4. 00:30
 16/26 anonim ***** válasza:

randy orton nekem már túl kigyúrt, ne akarj olyat. mondjuk nekem mindegy, te dolgod. de az a kép amit előttem linkeltek 00:26kor, az szerintem tök korrekt. nekem pl oly mindegy hogy mennyire van kigyúrva egy fiú, nem az számít.

16/l

2011. aug. 4. 00:31
 17/26 A kérdező kommentje:
aha értem. csak az a poén hogy a csajok nagyrészének a pocakos faszik tetszenek
2011. aug. 4. 00:32
 18/26 anonim válasza:

Hát én azt mondom igenis számít milyen erős egy férfi/fiú. :D Azért nehogy már a csaj védje meg a srácot. :D

(GSP-s...)

2011. aug. 4. 00:33
 19/26 A kérdező kommentje:
hát szerintem is számit nagyon az erő de most egyere jobban punnyad mindenki, meg a csajaknak az ilyen puhány nyámnyilák jönnek be
2011. aug. 4. 00:34
 20/26 anonim ***** válasza:
igen, mert a tapasztalatom nekem is az hogy a "puhány nyámnyilákba" több érzés meg értelem szorult mint mondjuk beléd, mert sokat nem tudok rólad, de a hozzászólásaid stílusa alapján akkor sem kellenél ha külsőre te lennél a tökéletes pasi. szóval belsőre kéne gyúrni először is mindenkinek, mert a csajoknak nem a menősködés meg keménykedés jön be.
2011. aug. 4. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!