Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklem valamennyire, vagy nem?
Van egy fiú akivel msnezek, még csak pár napja. Személyesen még nem találkoztunk. Ha fennt van msnen, akkor általában én írok rá
elöbb, viszont sosem ír egyszavas válaszokat, pl. ha megkérdezem, hogy hogy vagy?, akkor sosem annyi a válasza, hogy jól.
Tényleg nem értem ezeket a kapcsolatokat...
Két msn-es beszélgetésből és annyiból, hogy nem ír egy szavas válaszokat próbálod megállapítani, hogy tetszel-e neki? Még csak nem is láttad, pár napja írsz neki, ezek után ezt tényleg komolyan gondolod? Megdöbbentő. Nekem rengeteg fiú ismerősöm van fönn msn-en, néha beszélek velük és én sem írok nekik egy szavas válaszokat általában, ez mégsem jelenti azt, hogy járni akarok velük.
Nem akarok azonnal járni vele. Barátságról hallottatok már?
Ha engem nem érdekel valaki még baráti szinten sem, akkor nem fogok vele beszélgetni. Csak mások tapasztalataira voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!