Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ciki? Az igazat mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki? Az igazat mondjam vagy nem érdemes?

Figyelt kérdés

22 évesen veszítettem el a szüzességem. addig kaptam már visszautasítást lányoktól azért mert szűz vagyok... ezért cikinek érzem hogy ilyen későn veszítettem el. ha összejövök egy lánnyal és szóba kerül, vonjak le a valós korból 4-5 évet?

én erre gondoltam. akkor talán nem néznek le emiatt.

22F

2011. aug. 3. 10:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
nem gond egyátalán,tényleg mond neki hogy 22 évesen,rögtön az jön le ,hogy nem egy hímringyó vagy meg nem lyukról lyukra jársz,hanem komolyan gondolod a dolgokat,sokkal cikibb 13-16 évesen elveszíteni akár fiú vagy akár lány
2011. aug. 3. 13:31
 32/35 anonim ***** válasza:
utsó vagyok a párom 18 évesen veszítette el velem én 19 voltam én voltam a legboldogabb,hogy elsők vagyunk egymásnak,mai napig nagyon szeretjük egymást 22/L
2011. aug. 3. 13:33
 33/35 A kérdező kommentje:
mindegy. majd meglátjuk hogy alakul a dolog. legalább már amiatt nem utasíthatnak vissza, hogy szűz vagyok...
2011. aug. 3. 20:53
 34/35 anonim ***** válasza:
Szerintem sok minden bejöhet egy lánynak, a lényeg a tálalás. Sokszor az izgató, ha egy tapasztalt pasi leteper. Olyan is van, hogy egy elvileg tapasztalt, közben nagypofájú pasiról kiderül, hogy csak reszelni tud és meglepődik, ha vmi mást mutatsz, az kiábrándító. Viszont az nagyon vonzó tud lenni, ha egy férfi őszinte és nem szégyelli önmagát még a kisebb hiányosságai ellenére sem, hanem tudja "viselni" azokat (persze ezzel nem azt mondom, hogy 22 évesen elveszteni hiányosság lenne). Én meg kattantam rá azért pasira, mert olyan kedvesen, olyan őszinteséggel beszélt arról, hogy éppen a beteg nagymamájával lakik és ápolja, pedig alapjában vhogy mindig a "rosszfiúkhoz" vonzódtam. Persze az sem jó, ha érzi rajtad a nő, hogy ostorozod önmagad. Na a lényeg a természetesség, semmiképpen ne kamuzz ilyen baromságokról!
2011. aug. 9. 11:25
 35/35 anonim ***** válasza:

Aki kinevet emiatt, az nem is érdemel meg. Hogy akarsz vele később kényes témákról beszélgetni, ha ezt sem mered neki elmondani. Hm?

Légy őszinte!!!!

2011. aug. 9. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!