Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki? Az igazat mondjam vagy nem érdemes?
22 évesen veszítettem el a szüzességem. addig kaptam már visszautasítást lányoktól azért mert szűz vagyok... ezért cikinek érzem hogy ilyen későn veszítettem el. ha összejövök egy lánnyal és szóba kerül, vonjak le a valós korból 4-5 évet?
én erre gondoltam. akkor talán nem néznek le emiatt.
22F
Értetlen vagy jóóég :) :)
nem fogod fel, hogy aki kicsit is normális az igenis égen :) aki meg nem...
ne füvesek meg piások előtt akarj szinten maradni..
na jóó én levettem rólad a kezem:)
reménytelenül ... vagy :)
10:57: elméletileg így is lenne, de gyakorlatban nem így gondolják.
tudod elméletben nem a külső a fontos a lányoknak hanem a kisugárzás. aztán a gyakorlatban kiderül hogy a kisugárzás a külsőből fakad :))
10:59: eddig nagyon sok lánnyal ismerkedtem. valamilyen szinten mind ugyanolyan volt. és többségüket az zavarta hogy szűz vagyok. vagy az hogy nem vagyok jóképű :)
vagy mindkettő...
az a baj hogy szerintem te burokban élsz!
Burokban :) :) :) egyáltalán nem! aki normálisan gondolkodik az burokban él???
tudod mit? meg is érdemled a problémádat ha ilyen értetlen vagy :)
10:59: és kapok egy vigasz fagyit ha emiatt nem jön össze egy kapcsolat?
különben érdekes ez az "én meg a barátnőim kivételek vagyunk" szöveg :)
nem 5 de még csak nem is 10 lánnyal ismerkedtem. sokkal többel. és ha a valószínűségszámítást nézzük, esélytelen hogy csak a nem rendes lányokat fogtam ki :P
90%-os él burokban :)
legalábbis ha szerinte a nők többsége úgy viselkedik ahogy ő azt leírta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!