Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ciki? Az igazat mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki? Az igazat mondjam vagy nem érdemes?

Figyelt kérdés

22 évesen veszítettem el a szüzességem. addig kaptam már visszautasítást lányoktól azért mert szűz vagyok... ezért cikinek érzem hogy ilyen későn veszítettem el. ha összejövök egy lánnyal és szóba kerül, vonjak le a valós korból 4-5 évet?

én erre gondoltam. akkor talán nem néznek le emiatt.

22F

2011. aug. 3. 10:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Értetlen vagy jóóég :) :)

nem fogod fel, hogy aki kicsit is normális az igenis égen :) aki meg nem...

ne füvesek meg piások előtt akarj szinten maradni..

na jóó én levettem rólad a kezem:)

reménytelenül ... vagy :)

2011. aug. 3. 10:59
 12/35 A kérdező kommentje:

10:57: elméletileg így is lenne, de gyakorlatban nem így gondolják.

tudod elméletben nem a külső a fontos a lányoknak hanem a kisugárzás. aztán a gyakorlatban kiderül hogy a kisugárzás a külsőből fakad :))

13/35 anonim ***** válasza:
Magamból indultam ki, és a többi normális barátnőmből. :) Nálunk egyedül ezek a félelmek merülnek fel a szűz fiúkkal kapcsolatban. Hidd el, te nem normális lányokkal ismerkedtél. A te eseted még mindig jobb, mintha diszkóban, vagy prostinál vesztetted volna el, szóval nyugodtan mond meg az igazat :)
 14/35 A kérdező kommentje:

10:59: eddig nagyon sok lánnyal ismerkedtem. valamilyen szinten mind ugyanolyan volt. és többségüket az zavarta hogy szűz vagyok. vagy az hogy nem vagyok jóképű :)

vagy mindkettő...

az a baj hogy szerintem te burokban élsz!

2011. aug. 3. 11:00
 15/35 anonim ***** válasza:
Na végre! egy normális nő, aki megerősíti az én elméletemet! Köszi!
2011. aug. 3. 11:00
 16/35 anonim ***** válasza:

Burokban :) :) :) egyáltalán nem! aki normálisan gondolkodik az burokban él???

tudod mit? meg is érdemled a problémádat ha ilyen értetlen vagy :)

2011. aug. 3. 11:01
 17/35 anonim ***** válasza:
Nem burokban élek, csak nem ismerkedek mindenkivel, aki szembejön :D Azt akarom kifejezni, hogy ne csinálj ebből problémát, azért mert eddig álruhás p*csákkal ismerkedtél, akiknek ez gond volt, eljön még a lány, aki tényleg normális. Csak kicsit jobban kell keresni.
2011. aug. 3. 11:02
 18/35 A kérdező kommentje:

10:59: és kapok egy vigasz fagyit ha emiatt nem jön össze egy kapcsolat?

különben érdekes ez az "én meg a barátnőim kivételek vagyunk" szöveg :)

nem 5 de még csak nem is 10 lánnyal ismerkedtem. sokkal többel. és ha a valószínűségszámítást nézzük, esélytelen hogy csak a nem rendes lányokat fogtam ki :P

2011. aug. 3. 11:02
 19/35 A kérdező kommentje:

90%-os él burokban :)

legalábbis ha szerinte a nők többsége úgy viselkedik ahogy ő azt leírta...

2011. aug. 3. 11:03
 20/35 anonim ***** válasza:
Tudod mit??? üssse kőő, kapsz egy vigazs fagyit, csoki öntettel, és színes kis golyócskákkal!!!!
2011. aug. 3. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!