Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki? Az igazat mondjam vagy nem érdemes?
22 évesen veszítettem el a szüzességem. addig kaptam már visszautasítást lányoktól azért mert szűz vagyok... ezért cikinek érzem hogy ilyen későn veszítettem el. ha összejövök egy lánnyal és szóba kerül, vonjak le a valós korból 4-5 évet?
én erre gondoltam. akkor talán nem néznek le emiatt.
22F
11:02: a már emlegetett valószínűségszámítást figyelembe véve nagyon nagy szerencsémnek kell lennie, hogy találjak ilyen lányt :D
az a baj, hogy ez a 22 évesen veszítettem el szöveg egy olyan nőnél jó aki már érettebb agyban is és komoly kapcsolatot keres. de az nyilván nem egy huszonévessel fog ismerkedni. tehát elméletileg még erre is várnom kéne 10 évet :P
hol lehet ilyen fagyit kapni? csak hogy tudjam igazat beszélsz-e és tényleg kapok vigasz fagyit :)
(meg egy csokor zsepit, ha elpityerednék fagyizás közben :D )
11:05: pedig engem bizony utasítottak vissza emiatt. (ha nem is közvetlen de közvetett módon)
azóta nem próbáltam meg csajozni, úgyhogy fogalmam sincs hogy mit szólnának ahhoz hogy 22 évesen veszítettem el...
11:08: *sóhaj* mindenhol a neten, meg személyesen azt lehet hallani a lányoktól hogy "bezzeg én meg a barátnőim normálisak vagyunk"
ez azt jelenti hogy budapesti 18-22 éves lányok 70%-a normális. és nem létezik hogy én eddig az a 30%-at fogtam ki. ahhoz túl nagy mintát gyűjtöttem :)
különben én sem diszkókban és egyéb szórakozóhelyeken ismerkedtem. sőt a lányok sem nagyon jártak ilyen helyekre akikkel ismerkedtem.
Kedves kérdező!
Elöszőr is,nem kéne sarkítani hogy csak a nők ilyenek!( elismerem sajnos,nagyon sok fajta lény él köztünk de nem mindenki olyan retardált hogy emiatt elhagyjon valakit!!)
Túl van lihegve ez az egész szűz kérdés. Ha te cikinek érzed hogy 22 évesen szűz vagy,az gáz! Ha nem,és tartod magad az állításodhoz hogy csak azért vagy szűz,mert nem találtad meg azt a bizonyos személyt,akkor meg nem értem miért lenne ciki?
Engem is hagyott már el olyan akit szerettem ugyan ezért a problémáért( én még nem áltam akkor készen rá)és bár akkor nagyon fájt,később hálát adtam az égnek hogy nem voltam olyan hülye hogy vele feküdjek le.
Később is értek visszautasítások,és még várok is...és?!
Egyik barátomnál se érdekelt az "elő élete",mivel tudtam hogy nem egy(és sajnos nem is ekttő) lánnyal voltak már elöttem,én kif.örültem volna ha én vagyok az első..
Szóval szerintem egyértelműen legyél őszinte,elvileg szereted..
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!