Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit először megnéztek egy lányon-fiun? (külső)
(egy fiún) a magasságot, cipőt, arc...
amúgy nekem még az eres kéz is bejön
én meg már azt hittem, hogy a lányok hülyének néznek, amikor megtudják hogy cipő mániás vagyok :D 18/F (nem vagyok b*zi, azért azt megjegyezném :D)
amúgy lányon amit először megnézem az az arc és az alakja, nekem ez a két legfontosabb, meg persze legyen ápolt
előző:
lemaradt - 20/f vagyok, és azt írtam amit a lányon néznék:P
lány vagyok.. nincs ilyen hogy mit nézek meg elsőre! az egészet egybe, nem tudok az utcán sem koncentrálni hogy csak a szemeket lássam mindenkin... az összképet...
ami fontos a külsőnél, hogy ne öltözködjön úgy mint ezek a plázatömegcicafiúk, tehát csőgatya, supra, lila felső, fülcsi, hajcsi, puszcsi.
a ruházat mindegy, csak ne legyen a fenti...
az arc tökmindegy, csak ne legyenolyan h tényleg ráhányok ( [link] pl: első, harmadik kép)
amúgy mindegy, a belső nálam kompenzál ...)
ha külsőt, arco tkérdeztek, akik abszolúte kedvencek, legjobbak, legszexisebbek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!