Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nektek bejön pasiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek bejön pasiként Bruce Dickinson?

Figyelt kérdés
Bruce Dickinson az Iron Maiden együttes frontembere, és habár valamivel már idősebb, szerintem minden téren übereli a mai "zenei példaképeket"
2011. aug. 2. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, bár nem vagyok oda a mellszőréért, zenei téren igazad van és kb 30 éve kiválóan nézett/nézhetett ki 20L, egyik kedvenc előadóm
2011. aug. 2. 13:02
 2/3 A kérdező kommentje:

30 évvel ezelőtt hosszú vöröses-szőkés haja volt :D

http://www.youtube.com/watch?v=4uq6Ax-zzkQ&ob=av2n

ebben a klipben látható is, mondjuk ez 25 éve volt, nem 30 de mindegy XD

mellszőréről nem tudok, de pasiként k*rvára nem is érdekel... XD

2011. aug. 2. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg hosszú haja volt, addig jól nézett ki. Itt pl: [link] De mondjuk itt [link] már nem jön be, egyáltalán. De azért még fiatal korában sem mondanám rá azt, hogy ő a legjobban kinéző rocksztár,mert vannak más rockzenészek akik nekem sokkal jobban bejönnek.
2011. aug. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!