Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » PASIK! Ti miért akarjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Ti miért akarjátok hogy a csajotok leszopjon titeket?

Figyelt kérdés
Ennél gusztustalanabb módszert nem ismerek !!
2011. aug. 2. 10:22
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
45%

Gondolom a kukacot is csak szalvétával fogod meg ha egyáltalán hozzá érsz, mert az olyan undi...

:D

2011. aug. 2. 13:31
 42/48 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet!
2011. aug. 2. 13:34
 43/48 anonim ***** válasza:
73%

Előző vagyok! Úgy értem hogy a

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:09

Vele egyezek!

2011. aug. 2. 13:35
 44/48 anonim ***** válasza:
23%

Akkor nyalj te is popsit, mert az nem pisis!

Muhaha!

2011. aug. 2. 13:43
 45/48 anonim ***** válasza:
62%
Van 1 barátnőm ugyan ez a véleménye. 1 év után a pasija is otthagyta...
2011. aug. 2. 14:43
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm is így állt hozzá a dologhoz. Hogy soha nem akarná, hogy nyaljam, mert az szerinte undorító, és magától ő se állna neki orálisan kielégíteni engem.

Szerintem ez embertől függ, van aki élvezi, van aki gondolni se tud rá.

Amúgy nem feltétlen kell szentírásnak venni a válaszokat.

Megegyeztünk a barátnőmmel, hogy akkor ezt a részét kihagyjuk a dolognak. Másfél évig voltunk együtt, kiegyensúlyozott szexuális élettel, és amikor eljött az ideje a szakításnak, az se emiatt volt. Egyáltalán nem sorsdöntő az, hogy nem szeretnéd vállalni az orális szexet. Legalábbis nem értelmes fiúknál.

2011. aug. 2. 20:53
 47/48 IgazságtalanLibikóka ***** válasza:
Először is ez egy oda-vissza dolog! Másodszor úgysem érted meg miért olyan jó ez mert nem próbálod/tad ki! Harmadszor elég unalmas lehet így a dolog vagy hamarosan az lesz!
2011. aug. 3. 17:09
 48/48 Klauka:D válasza:
hát először én is undorítónak találtam és teljes mértékkel undorodtam tőle de most már nem. az első alkalomnál teljesen bepánikoltam hogy mi van ha rosszul csinálom egy félórát-háromnegyedórát biztos húztam de aztán csak megtörtént és még tetszett is:D
2012. aug. 2. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!