Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » PASIK! Ti miért akarjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Ti miért akarjátok hogy a csajotok leszopjon titeket?

Figyelt kérdés
Ennél gusztustalanabb módszert nem ismerek !!
2011. aug. 2. 10:22
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
57%

nyald ki a seggét! azzal nem pisál XD

loooool

2011. aug. 2. 10:57
 32/48 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem tök izgató közben látni, hallani és érezni, hogy mennyire élvezi..

Egyébként meg igen, ide nyilván kell a megfelelő higiénia, de hidd el, hogy nagyon jó tud lenni.

A mostani negatív hozzáállásod ellenére azért én kívánom neked, hogy egyszer részed legyen benne! :)

19L

2011. aug. 2. 11:14
 33/48 anonim ***** válasza:
23%
11:14 a seggnyalással hogy állsZ?
2011. aug. 2. 11:17
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
mert nekem is jó, és neki is, 22F tényleg van ilyen
2011. aug. 2. 11:23
 35/48 anonim ***** válasza:
43%
próbáld ki a kaki és hányás sexet, hátha az bejön
2011. aug. 2. 11:25
 36/48 anonim ***** válasza:
Na nem fogom végig olvasni a válaszokat, bocs mindenkitől. 16 évesen még én is undorral gondoltam ezekre a dolgokra. 13 évesen a csókolózást is gusztustalannak találtam. Aztán szerelmes lettem, megtörtént, és akkor már nem tünt undorítónak, sőt. Aztán pár évvel később megvolt az első szeretkezés, egy idő után az is természetes dolog lett. Idővel az orális szexszel együtt. A kérdező még éretlen, majd később másképp fogja gondolni. Valószínűleg. Hülyeségeket beszél az tény, hogy ennél gusztustalanabb módszert nem ismer. Hiszen van ennél gusztustalanabb. De majd rájön egyszer. Ha nem, akkor az meg az ő baja lesz. Nem kell ezért leugatni:D Úgysem tudjátok, tudjuk meggyőzni hogy ez milyen jó dolog.
2011. aug. 2. 11:37
 37/48 anonim ***** válasza:

Nyugi 16 évesen én is azt mondtam, hogy jujj én ilyet sosem csinálok max óvszerrel :D Aztán most 21 vagyok, és mégis XD

Hidd el ez egy idő után megváltozik. (mondjuk 16 évesen még csók közelben sem voltam, nemhogy szexeltem, szóval a probléma csak elméleti volt. :D)

2011. aug. 2. 12:19
 38/48 anonim ***** válasza:
50%
sose legyen ilyen barátnőm mint a kérdező
2011. aug. 2. 12:26
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ahogy beszélsz te kérdező, az undorító. Az tényleg undorító:D Leszopjon? Ennél gusztustalanabb szót nem ismerek az orális szexre.
2011. aug. 2. 13:06
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele mint a kérdező, bár azért ennyire nem. Én ugyanis próbáltam már, de nem megy. És az sem tetszik, hogy a barátom az nedveimet nyelje.

8éve megvagyunk nélküle, ennyi ;)

Arról meg, hogy ha a fiú csak ezért elhagyna, mert nekem nem játszik az orál... Hát, az jobb, ha máris indul az első vonattal! :)

Egy kapcsolat nem ebből áll, de látom, az itt írogató publikum nagy része azt sem tudja milyen az igazi párkapcsolat. (itt most nem ara gondolok, akik szerelemből teszik meg a párjuknak) hanem azokra, akik szabályosan elvárják. Undorító, remélem ilyen fiút a sors nem hoz a közelembe, akinek csak ezen forog az a kis agya, ennél rosszabb nincs.

2011. aug. 2. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!