Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PASIK! Ti miért akarjátok hogy a csajotok leszopjon titeket?
nyald ki a seggét! azzal nem pisál XD
loooool
Pedig szerintem tök izgató közben látni, hallani és érezni, hogy mennyire élvezi..
Egyébként meg igen, ide nyilván kell a megfelelő higiénia, de hidd el, hogy nagyon jó tud lenni.
A mostani negatív hozzáállásod ellenére azért én kívánom neked, hogy egyszer részed legyen benne! :)
19L
Nyugi 16 évesen én is azt mondtam, hogy jujj én ilyet sosem csinálok max óvszerrel :D Aztán most 21 vagyok, és mégis XD
Hidd el ez egy idő után megváltozik. (mondjuk 16 évesen még csók közelben sem voltam, nemhogy szexeltem, szóval a probléma csak elméleti volt. :D)
Én is így vagyok vele mint a kérdező, bár azért ennyire nem. Én ugyanis próbáltam már, de nem megy. És az sem tetszik, hogy a barátom az nedveimet nyelje.
8éve megvagyunk nélküle, ennyi ;)
Arról meg, hogy ha a fiú csak ezért elhagyna, mert nekem nem játszik az orál... Hát, az jobb, ha máris indul az első vonattal! :)
Egy kapcsolat nem ebből áll, de látom, az itt írogató publikum nagy része azt sem tudja milyen az igazi párkapcsolat. (itt most nem ara gondolok, akik szerelemből teszik meg a párjuknak) hanem azokra, akik szabályosan elvárják. Undorító, remélem ilyen fiút a sors nem hoz a közelembe, akinek csak ezen forog az a kis agya, ennél rosszabb nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!