Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PASIK! Ti miért akarjátok hogy a csajotok leszopjon titeket?
1:16 évesen nem is lehetnél itt
2:érettlen vagy még a szexhez
3: 16 évesen még nem kellene ismerned ezeket a dolgokat,főleg ha undorítónak tartod.
Mivel 16 éves vagy változhat még a véleményed erről is, ahogyan sok mindenről fog is!
Régebben én is undorítónak találtam az orális szexet, aztán megváltozott a véleményem. Nem mondom, hogy szeretem, mert még nem volt részem orális kényeztetésben és nem is kényeztettem orálisan senkit, de már szívesen kipróbálnám. Csak nekem az ilyen dolgokhoz kell egy stabil párkapcsolat, jelen esetben instabil sincs, tehát várok vele.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy lehet, hogy most undorodsz tőle, de később, ha lesz barátod, talán másképp fogod gondolni és szívesen csinálod majd, vagy örülsz, ha neked csinálja a barátod! :)
16/L
22 éves korodra ha átgondolod, lehet azt fogod mondani, hogy több broki volt a számba mint sóskifli.
ez majd változni fog
"Van barátom ..... és megkérdeztem és azt mondta hogy undorító szerinte is"
kisasszony ne haragudjon de a barátja helyében én is ezt mondtam volna... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!