Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » PASIK! Ti miért akarjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Ti miért akarjátok hogy a csajotok leszopjon titeket?

Figyelt kérdés
Ennél gusztustalanabb módszert nem ismerek !!
2011. aug. 2. 10:22
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
75%

1:16 évesen nem is lehetnél itt

2:érettlen vagy még a szexhez

3: 16 évesen még nem kellene ismerned ezeket a dolgokat,főleg ha undorítónak tartod.

2011. aug. 2. 10:30
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Mivel 16 éves vagy változhat még a véleményed erről is, ahogyan sok mindenről fog is!

Régebben én is undorítónak találtam az orális szexet, aztán megváltozott a véleményem. Nem mondom, hogy szeretem, mert még nem volt részem orális kényeztetésben és nem is kényeztettem orálisan senkit, de már szívesen kipróbálnám. Csak nekem az ilyen dolgokhoz kell egy stabil párkapcsolat, jelen esetben instabil sincs, tehát várok vele.

Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy lehet, hogy most undorodsz tőle, de később, ha lesz barátod, talán másképp fogod gondolni és szívesen csinálod majd, vagy örülsz, ha neked csinálja a barátod! :)

16/L

2011. aug. 2. 10:31
 13/48 anonim ***** válasza:
79%

22 éves korodra ha átgondolod, lehet azt fogod mondani, hogy több broki volt a számba mint sóskifli.

ez majd változni fog

2011. aug. 2. 10:32
 14/48 k4lm0p1r1n ***** válasza:
én szeretném ha leszopna a barátnőm, de ő nem akarja szóval nem került rá sor eddig. én kiszoktam nyalni. élvezi is, de először ugyan annyira ellenezte mint a szopást. de arra rávettem. nem elvárás, de hozzá tartozik a szexhez. örömet szerzünk egymásnak.
2011. aug. 2. 10:33
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
ELőször szerintem mindenki fél tőle egy kicsit. DE aztán belejön :) MIért tartod gusztustalannak? Én pl nagyon élvezem ha nekem csinálják, sőt, ha én csinálhatom a páromnak.
2011. aug. 2. 10:33
 16/48 anonim ***** válasza:
23%
LOL
2011. aug. 2. 10:34
 17/48 anonim ***** válasza:
30%
Ebben csak az a gáz, hogy úgy állítod be a dolgokat mintha neked legalábbis igazad lenne. Az emberek többsége nem undorodik ezektől a dolgoktól, sőt...
 18/48 A kérdező kommentje:
Van barátom ..... és megkérdeztem és azt mondta hogy undorító szerinte is és mér lefeküdtem vele tehát vonz ... de nem tudnám felülkerekedni ezt az undort !!
 19/48 anonim ***** válasza:
30%
akkor vegyél egy kakasos nyalókát, és szokd kicsit az érzést, megszereted ne félj =)
2011. aug. 2. 10:36
 20/48 anonim ***** válasza:
72%

"Van barátom ..... és megkérdeztem és azt mondta hogy undorító szerinte is"

kisasszony ne haragudjon de a barátja helyében én is ezt mondtam volna... -.-"

2011. aug. 2. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!