Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után vessem fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után vessem fel, hogy szedjen fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 09:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én szedtem, de abba hagyta, mert elviselhetetlenül fájt tőle a fejem. És ez bizony mai, modern készítmény volt...
2011. aug. 2. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Én írtam a cisztát meg a májkárosodást, igen ez is mai készítmény volt , sőt alacsony hormontartalmú:) tavaly történt mindkét eset.

de nem kritizálni akarom a fogamzásgátlót, de én inkább elkerülöm, talán ha majd annyira komoly kapcsba kerülök , akkor esetleg. addig nem rombolom a szervezetemet feleslegesen

2011. aug. 2. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Én meghíztam tőle, 5 kiló jött fel 3 hónap alatt, sose voltam hízékony alkat. A barátnőm tüdő embóliát kapott tőle, egy ismerősömet pedig a mentő vitte el, mert fel akadt a szeme, és nem volt magánál.. Ennyit a mai modern fogamzásgátló készítményekről. Jahh, és fiatal 20 éveik elején járó lányokról írtam.
2011. aug. 3. 02:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Szóval, én a helyedben megkímélném a barátnőmet a helyedben! ( előző voltam) 22 /L
2011. aug. 3. 02:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 6 évig szedtem fogamzásgátlot most már nem szedem de semmi bajom nincs és nem is volt ezidöalatt sem. De ha gyereket akartok és abba hagyja a szedését akkor fennáll a veszélye annak hogy gyakran elfog vetélni mert elvékonyodik a nyálkahártya és ezt egy orvos is megmondja neked. De én csak 2 év után kezdtem el szedni gyogyszert mert tudtam hogy csak vele leszek együtt de ha ti még csak fél éve vagytok együtt akkor még ne eröltesd mert kitudja hogy mikor lesz vége a kapcsolatotoknak, bár én ezt nem akarom de ezen el kéne godolkoznod hogy biztos hogy akarod hogy szedje e.
2011. aug. 4. 10:17
 16/16 anonim ***** válasza:
10:17 es 22 L
2011. aug. 4. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!