Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után vessem fel, hogy szedjen fogamzásgátlót?
én másfél év után kezdtem gyógyszert szedni, és nem ő vetette fel, hanem én...
19/L
A mai modern fogamzásgátlók nem hogy gyakorlatilag negatív mellékhatások nélküliek, de rengeteg a pozitív mellékhatásuk (pl pattanások eltűntetése, kiszámítható és általában kevésbbé kellemetlen menstruáció, a szőr mérsékeltebb növekedése, fogyás, vagy kis súlyfelszedés, attól függően, hogy az orvos hogy látja, melyikre van nagyobb szükség). Sokkal nagyobb biztonságot nyújtanak a védelem terén is, mint mondjuk a gumi óvszer.
Nem hasból beszélek, kérdezd meg bármelyik nőgyógyászt. Anyám több mint 12 éve személyesen felelős a Magyarországon forgalmazott fogamzásgátlók 70%-nak minőségéért. Ezek a mellékhatásos dolgok teljesen igazak, csak éppen bő 5-10 évvel ezelőtti készítményekre. Ma már biztonságos, és maximum annyi esetben jár negatív hatásokkal, mint ahányszor becsúszik egy terhesség gumis védekezés mellett is.
Én személy szerint az első együttlétünk előtt (4-5 hónapja jártunk) vetettem fel a dolgot. A lány magától is tudta, hogy ez így jobb, nem kellett győzködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!