Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki egyedül él, esetleg van párja, nem élnek együtt, de ritkán találkoznak, vagy olyan, aki egyedülálló, és senki nincs, akire mindenben számíthat?
Örülök, hogy jó helyen lakom, végre egyedül, van 2 kisállatom. Elvileg van barátom, legutóbb összevesztünk, de amúgy sem találkozunk elég sűrűn, heti max egyszer. Face-en is fent van egész nap szinte munka után, de nem is igazán beszélünk ott se.
Szar nekem, hogy melóhelyen kívül nem vár más rám, mint a házimunka, a gép. Igaz, face-en szoktam beszélgetni vagy üzenőfalon irkálni, de az nem olyan, mint ha élőben beszélnék valakivel. Van egy-két valaki, akikkel ritkán szoktam találkozni, de mindenkinek meg van a saját élete.
Hasonlóan él valaki?
Igen épp csodálkoztam,hogy ki kicsoda lehet,most hogy már név is van, úgyhogy én is kipróbálom,hátha működik :D
Imádom a filmeket,de már szinte mindent láttam.Mondjuk én szívesen nézek egyedül is,csak már alig van olyan amit ne láttam volna.Így marad a zene,meg youtube-olás.
24N.
A zenét szerintem (valahol) mindenki szereti. De manapság már a zenei csatornák (TV) sem zenét adnak, hanem barom showkat. (playboy villa, tini vagyok, terhes vagyok...stb)
És persze manapság a zenei színvonal is, mintha egyre lejjebb kerülne. (nyilván mindenki mást szeret)
Sziasztok!
Remélem már jobb helyzetben vagytok és nem kesergő szingliknek és egyedülálló anyáknak , ffiaknak írom soraimat.:)Ha gondoljátok és vagytok még akik keseregnek, szervezzünk egy bulit közösen ahol megismerjük egymást:) Pesten lakom így nekem ez lenne az ideális.
Ezt péntek este buli helyett itthon sírdogálás után egymagamban eszeltem ki:D Akinek kedve van, írjon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!