Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szerintem túlzásba viszem a rajongást.
Lehet, hogy ez most hülyén fog hangzani de ez van:D Nagyon szeretek egy énekest, de kezdem szerintem már nagyon túlzásba vinni az egészet. Egyfolytában a zenéjüket hallgatom, sok számukon még sírok is, ha egy napig nem látok róla képet/videót, nem hallom a zenéjüket teljesen kileszek.
Bármilyen kis dolgot csinál, pl. integet egy videóban, attól már teljesen odaleszek. És nem bírom, hogy nem találkozhatok vele, nem beszélhetünk, stb... Ez pedig nagyon rossz, közben meg nem akarom azt se, hogy elmúljon, mert annyira szeretem:/ Mi legyen, ilyenkor mit kell csinálni, volt már valaki ilyen helyzetben?
He-he:DD
Amíg nem változol meg, addig szenvedni fogsz. Majd kinövöd.
Én meg a Tankcsapdát szereteeem xD
de nem úúúgy... xDD
14/F
majd elmúlik. hidd el. :)
régen néztem egy sorozatot, nagyon megtetszett a főszereplő csaj, és hetekig csak az ő filmjeit, szerepléseit kerestem. képeket néztem róla meg minden. nagyon durva volt xD aztán egyszer csak enyhült, majd teljesen elmúlt. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!