Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mit éreznek? FONTOS
Figyelt kérdés
...amikor reménytelenül szerelmesek?Vagy a hőn áhított első csókkor?Mit éreznek,ha egyszer csak a lány,akiért odavannak,feltűnik a 'láthatáron'?Nekik is akkorát dobban a szívük,hogy majd' áttöri a bordájukat?Na és mikor nap mint nap együtt vannak,együtt nevetnek,hülyülnek,beszélgetnek egymással,és a fiú tudja,hogy reménytelen az egész szerelem?PLS SOS fontos!!!Köszi:)2011. aug. 1. 02:54
1/11 anonim válasza:
Hát fájdalmat, de tudod egyszer ilyen féle kérdés, már ki volt rakva, amiből az jött le, hogy mi érzéketlenek vagyunk.
2/11 A kérdező kommentje:
dehogy vagytok azok!:D
2011. aug. 1. 03:00
3/11 anonim válasza:
Ugyanazt mint a lányok!! :D A lélek az lélek.
4/11 anonim válasza:
sosem voltam reménytelenül szerelmes,, mert felesleges .... kár olyasvalakiért szenvedned aki nem lehet a tied, :D
Casanova
5/11 anonim válasza:
akkorát még nem dobbant a szívem, volt hogy izgatott lettem de álltalába tudom kontrollálni.
7/11 anonim válasza:
Nekem igen... majd áttöri a bordám, eláll egy pillanatra a lélegzetem, érzem ahogy ilyen nem tudom mi kerül a vérembe... nem tudom, hogy adrenalin-e, de nagyon jó lesik.
9/11 anonim válasza:
hát először nagyon örülök hogyha meglátom az utcán és ő még nem lát meg engem:D
10/11 anonim válasza:
Hát h majd kiugrik a szívem a helyéről mikor meglátom. Ha reménytelen a dolog (mert pl a csaj megmondta, h semmi nem lesz), akkor inkább kerülöm is, mert még mindig jobb nem látni, mint szenvedni attól, h mellettem van, mégsem szerethetem, mégsem szerethet. :(
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!