Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a nézés cuki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a nézés cuki? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

[link]

Előre is köszi, aki elolvassa és ír!

2011. júl. 31. 21:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
paramore hayley?:D
2011. júl. 31. 21:58
 12/23 anonim ***** válasza:

Átlagos de szép csaj, a kép viszont borzalmas beállítás. A csaj gondolom fehér bőrű, de ha nem akkor egy kis napozás nem ártana. A nézésben semmi cuki nincs, különösen hogy az arc felülete csúnyán megtörik a kétoldali kis hörcsögpofi féle képződményen. Túl markánsak ezek a törésvonalak. A smink is elcseszett, főleg az a piros rúzs! A csajnak tutira van olyan természetesen szép kisugárzása amivel pl smink nélkül simán felülmúlhatja ezt a fotót!

28F

2011. júl. 31. 22:03
 13/23 anonim ***** válasza:
az : D vagyis énis a paramore-os csajt nézem ki belőle : D
2011. júl. 31. 22:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Az, az egyik videoklipből lett kivága a kép, lehet valami másikat kellett volna a választanom....
2011. júl. 31. 22:22
 15/23 anonim ***** válasza:
Basszus, tényleg, pedig kaptad volna ha te vagy az. :( Nekem bejön nagyon.
2011. júl. 31. 22:48
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért fikázzátok ennyire, szerintem tök cuki és szép. Jó, biztos van róla jobb kép is mint ez, de azért ez se annyira rossz mint ahogy Ti elmondtátok.
2011. aug. 1. 16:00
 17/23 anonim ***** válasza:

Ja tényleg. Egy hülye fájdalomcsillapító reklámban volt vagy ilyesmi.

Szerintem idétlenül néz.

2011. aug. 8. 21:17
 18/23 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest, hogy ilyen kocka vagy és egész nap a gép előtt ülsz, nem vagy valami tájékozott, úgy látszik csak a pina.hu-ig jutsz el.
2011. aug. 8. 21:42
 19/23 anonim ***** válasza:

tegnap 21:42

Te meg kihez beszélsz?

Te kérdezted a véleményünket! Miért nem azt írtad akkor ki hogy megerősítést vársz!?

Eddig sokan írtak és összességében nem sok embernek tetszik ez a kép!

2011. aug. 9. 21:58
 20/23 A kérdező kommentje:

El is fogadtam a véleményeket, ha nem tűnt volna fel okoska, de az ilyen fájdalomcsillapítós "hú de vicces vagyok" beszólásokra nem vagyok kíváncsi:)

Köszi, hogy írtál:DDD

2011. aug. 10. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!